Leder du efter hjælp til Google My Business? Hvis du gør, finder du den i Hjælp til Google My Business.

Tilføj, slet eller del billeder eller videoer i Google Maps

Du kan være med til at gøre Google Maps endnu bedre ved at tilføje dine foretrukne billeder og videoer med en varighed på op til 30 sekunder i Google Maps. Du kan tilføje eller fjerne dem når som helst. Du kan ikke føje billeder og videoer til adresser og koordinater.

Når du indsender billeder, kan andre også finde:

• Dit navn, som det vises på siden Om mig
  • Andre billeder, du har føjet til Google Maps
  • Anmeldelser, du har skrevet på Google Maps
  • Placeringsoplysninger for dine billeder og videoer

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du få point for at tilføje billeder og videoer i Google Maps. Få oplysninger om, hvordan du uploader anmeldelser og billeder af høj kvalitet.

Tilføj billeder eller videoer i Google Maps

Du kan tilføje medier, f.eks. billeder og videoer af interessante lokationer, f.eks. virksomheder eller parker. Du kan ikke føje medier til:

• Adresser
  • Koordinater
  • Privat beboelse
  • Geografiske områder
Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer nyttige billedopdateringer for steder.

Tip! For at beskytte mod forsøg på misbrug har nogle interessante lokationer midlertidige begrænsninger vedrørende opslag. Få flere oplysninger om begrænsninger vedrørende opslag.

Tilføj billeder eller videoer via siden for et sted

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.
  3. Rul ned, når du har valgt et sted.
  4. Klik på Tilføj medier og derefter Google Fotos.
  5. Vælg de billeder eller videoer, du vil uploade.
  6. Klik på Vælg.

Tip!

• Du kan tilføje billeder og videoer af interessante lokationer, f.eks. virksomheder eller parker.
  • Du kan kun uploade videoer via fanen Google Fotos.

Tilføj billeder eller videoer via "Dine bidrag"

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Klik på Tilføj dine billeder i Maps på fanen "Bidrag". Denne mulighed vises kun, hvis du har taget billeder eller optaget videoer på din telefon og vi er i stand til at finde den aktuelle lokation.
    • Hvis du vil uploade et billede eller en video: Klik på et eller flere billeder eller en eller flere videoer.
    • Hvis du vil redigere et billedes eller en videos lokation: Klik på stedets navn, og vælg derefter et andet sted.
  4. Klik på Upload Send øverst.

Tip! Sørg for, at Placeringshistorik er slået til.

Find dine billeder eller videoer, eller angiv begrænsninger for dem

Find dine billeder eller videoer

Sådan finder du billeder eller videoer, du har delt i Google Maps:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Vælg Fotos.

Tip! Andre, der bruger Google Maps, kan finde dine billeder, videoer og anmeldelser under "Dine bidrag". Der er et link til "Dine bidrag" i alle de anmeldelser og billeder eller videoer, du indsender.

Find ud af, hvordan din profil vises for offentligheden

Dine anmeldelser, delte billeder eller videoer samt opnåede resultater som Local Guide udgør din Google Maps-profil. Din profil er offentlig, så andre brugere kan finde listen over steder, du har bedømt og anmeldt. Sådan finder du ud af, hvordan din profil vises for andre:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu (Menuog så Dine bidrag til venstre.
  3. Klik på Bidrag og så Profilindstillinger.
  4. Klik på Se din offentlige profil.

Angiv en begrænsning for, hvilke billeder eller videoer der kan ses på din profil

Du kan angive en begrænsning for, hvilke delte billeder og videoer andre kan finde via din offentlige profil. Hvis du har indsendt et billede, en video, en bedømmelse eller en anmeldelse af et bestemt sted, kan du stadig finde det pågældende element på siden for det aktuelle sted, medmindre du sletter elementet.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu (Menuog så Dine bidrag til venstre.
  3. Klik på Bidrag og så Profilindstillinger.
  4. Du kan begrænse dine billeder eller videoer ved at vælge en af følgende muligheder:
    • Deaktiver Vis dine opslag på din profil.
    • Aktivér Begrænset profil.

Din profil viser ikke længere dine bidrag.

Del billeder eller videoer

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu (Menu) og så Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Vælg Billeder.
  4. Find det billede eller den video, du vil dele.
  5. Klik på Mere Mere og så Del øverst til højre.

Slet billeder eller videoer

Billeder eller videoer, du har tilføjet på Google Søgning, kan slettes i Google Maps.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Klik på fanen "Billeder" for at se de billeder eller videoer, du har bidraget med.
  4. Klik på Mere Mere og så Slet dette billede for at slette et billede eller en video.

Hvis du sletter billeder eller videoer i Google Maps, fjernes de også fra Google Søgning. De billeder og videoer, du sletter i Google Maps, bliver ikke fjernet følgende steder:

Tip! Det kan tage flere minutter at slette billeder eller videoer. Hvis dine bidrag ikke opdateres med det samme som følge af de aktuelle ændringer, kan du prøve at lukke sektionen "Dine bidrag" og åbne den igen.

Tilføj eller slet billeder eller videoer fra Virksomhedsprofil

Hvis du er en bekræftet virksomhedsejer, kan du tilføje eller slette billeder af din virksomhed.

Slå automatisk afspilning af video til eller fra

1. Tryk på profilikonet Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Videoindstillinger.
  2. Tryk på kontakten for at slå autoplay til eller fra.

Rapportér billeder eller videoer i Google Maps

Vigtigt! Vi modererer brugerindhold for at holde brugere, der overtræder vores politikker, væk fra Google Maps. Alle de overtrædelser, vi finder, vil blive gennemgået og fjernet. Få flere oplysninger om Google Maps' politik vedrørende brugergenereret indhold.

Hvis du finder noget i Google Maps, der er upassende eller forkert, må du meget gerne give os besked om det.

1. Søg efter et sted, eller klik på det på kortet.
  2. Klik på det store billede øverst til venstre for at åbne billedgalleriet.
  3. Klik på det billede eller den video, du vil rapportere.
  4. Klik på Mere Mere og så Rapportér et problem i venstre side.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende indhold leveret af Maps-brugere.

Tip! Hvis du er virksomhedsejer, kan du anmode om at få fjernet et billede. Få flere oplysninger om anmodninger om sletning af billeder.