Afegir, treure o compartir fotos i vídeos

Per millorar Google Maps i compartir les fotos i els vídeos que més us agraden, afegiu-los a Google Maps. Podeu afegir-los o suprimir-los en qualsevol moment. No podeu afegir fotos ni vídeos a les adreces ni les coordenades.

Quan publiqueu fotos, els altres usuaris també poden trobar:

Consell: si sou Local Guide, podeu obtenir punts quan afegiu fotos i vídeos a Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu proporcionar ressenyes i fotos d'alta qualitat.

Afegir una foto

Afegir una foto des de la pàgina d'un lloc

1. A l'ordinador, obriu Google Maps i cerqueu un lloc.
  2. Seleccioneu el lloc i, a continuació, feu clic a Afegeix una foto.
    • Pot ser que hàgiu de desplaçar-vos cap avall per veure aquesta opció.
  3. Quan es mostri el selector de fotos, arrossegueu la foto que voleu penjar o feu clic a Tria fotos per penjar.

Consell: podeu afegir fotos de punts d'interès, com ara empreses o parcs.

Afegir fotos des de "Les meves contribucions"

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. A la pestanya "Contribueix", feu clic a Afegeix les teves fotos a Maps. Només veureu aquesta opció si feu fotos amb el telèfon i podem localitzar-ne la ubicació.
    • Per publicar una foto: feu clic a una o diverses fotos.
    • Per editar la ubicació d'una foto: feu clic al nom del lloc i, a continuació, seleccioneu un altre lloc.
  4. A la part superior, feu clic a Publica Publica.

Consell: assegureu-vos de tenir activat l'historial d'ubicacions.

Trobar o restringir fotos

Trobar fotos

Per trobar les fotos que heu compartit a Google Maps:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Seleccioneu Fotos.

Consell: els usuaris de Google Maps poden trobar les vostres fotos i ressenyes a "Les meves contribucions". A totes les ressenyes i fotos que envieu hi ha un enllaç a "Les meves contribucions".

Descobriu com es mostra un perfil al públic

El vostre perfil de Google Maps el formen les ressenyes que heu escrit, les fotos que heu compartit i els vostres progressos a Local Guides. Aquest perfil és públic, de manera que els altres usuaris poden veure la llista de llocs que heu puntuat i dels quals heu escrit una ressenya. Per saber com es mostra el vostre perfil als altres usuaris:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a Contribueixi després Configuració del perfil.
  4. Feu clic a Consulta el teu perfil públic.

Restringir les fotos d'un perfil

Podeu restringir quines fotos i vídeos compartits poden veure els altres usuaris al vostre perfil públic. Ara bé, continuareu veient la vostra foto, puntuació o ressenya a la pàgina del lloc en qüestió llevat que la suprimiu directament.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a Contribueixi després Configuració del perfil.
  4. Desactiveu Mostra les contribucions al teu perfil públic.

El vostre perfil ja no mostra cap de les vostres ressenyes ni puntuacions.

Compartir una foto

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Seleccioneu Fotos.
  4. Cerqueu la foto que voleu compartir.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Comparteix.

Suprimir una foto

Les fotos que afegiu a la Cerca de Google es poden suprimir a Google Maps.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a la pestanya "Fotos" per veure les fotos que heu aportat.
  4. Per suprimir una foto, feu clic a Més Més i després Suprimeix aquesta foto.

Si suprimiu fotos a Google Maps, també se suprimeixen de la Cerca de Google. Les fotos que suprimiu de Google Maps no se suprimeixen de:

Consell: és possible que les fotos tardin uns quants minuts a suprimir-se. Si els canvis no s'actualitzen immediatament, tanqueu "Les meves contribucions" i torneu-ho a obrir.

Afegir fotos a Google My Business o suprimir-ne

Si sou el propietari verificat d'una empresa, podeu afegir o suprimir fotos de la vostra empresa.

Informar d'una foto a Google Maps

Si veieu alguna cosa inadequada o incorrecta a Google Maps, podeu informar-nos-en.

1. Cerqueu un lloc o feu-hi clic al mapa.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a la foto gran per obrir la galeria de fotos.
  3. Feu clic a la foto de la qual voleu informar.
  4. A la part superior esquerra, feu clic a Més Més i després Informa d'un problema.

Obteniu més informació sobre la política del contingut aportat pels usuaris de Maps.