Afegir, treure o compartir fotos i vídeos

Per millorar Google Maps i compartir les vostres fotos i vídeos preferits, afegiu-los a Google Maps. Podeu afegir-los o suprimir-los en qualsevol moment. No podeu afegir fotos ni vídeos a les adreces.

Aquestes són les dades que els usuaris veuen quan publiqueu fotos:

Consell: si sou Local Guide, afegiu fotos i vídeos a Google Maps per obtenir punts.

Afegir una foto

Afegir una foto des de la pàgina d'un lloc

1. Obriu Google Maps a l'ordinador i cerqueu un lloc.
  2. Un cop hàgiu seleccionat un lloc, feu clic a Afegeix una foto. Pot ser que hàgiu de desplaçar-vos cap avall per veure aquesta opció.
  3. S'obrirà un quadre. Arrossegueu-hi la foto que voleu penjar o bé feu clic a Tria fotos per penjar.

Nota: podeu afegir fotos de llocs d'interès, com ara empreses o parcs, però no d'adreces ni de coordenades.

Afegir fotos des de "Les meves contribucions"

1. Assegureu-vos de tenir activat l'historial d'ubicacions.
  2. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  3. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  4. A la pestanya "Contribueix", feu clic a Afegeix les teves fotos a Maps. No veureu aquesta opció si no heu fet cap foto amb el telèfon o si no podem trobar cap ubicació per a les vostres fotos.
    • Feu clic en una o diverses fotos per publicar-les.
    • Per editar la ubicació d'una foto, feu clic al nom del lloc i seleccioneu una altra ubicació.
  5. A la part superior, feu clic a Publica Publica.

Veure o amagar les vostres fotos

Veure les vostres fotos

Per veure totes les fotos que heu compartit a Google Maps:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Seleccioneu Fotos.

Nota: tots els usuaris de Google Maps poden veure les fotos i ressenyes que hi ha a Les meves contribucions. A totes les ressenyes i fotos que envieu hi ha un enllaç a Les meves contribucions.

Veure les fotos del vostre perfil

El vostre perfil de Google Maps el formen les ressenyes que heu escrit, les fotos que heu compartit i els vostres progressos a Local Guides. Aquest perfil és públic, de manera que els altres usuaris poden veure la llista de llocs que heu puntuat i dels quals heu escrit una ressenya. Per veure com es mostra el perfil als altres usuaris, seguiu aquests passos:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a Contribueix i després Configuració del perfil.
  4. Feu clic a Consulta el teu perfil públic.

Amagar les fotos del vostre perfil

Podeu amagar les fotos i els vídeos que heu compartit perquè no es mostrin al vostre perfil públic. Ara bé, continuareu veient la vostra foto, puntuació o ressenya a la pàgina del lloc en qüestió llevat que la hi suprimiu directament.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a Contribueix i després Configuració del perfil.
  4. Desactiveu Mostra les contribucions al teu perfil públic.

No es mostrarà cap de les vostres ressenyes o puntuacions al perfil.

Compartir una foto

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Seleccioneu Fotos.
  4. Cerqueu la foto que voleu compartir.
  5. A l'extrem superior dret, feu clic a Més Més i després Comparteix.

Suprimir una foto

Veure o suprimir fotos de la Cerca

Les fotos de la Cerca de Google que hàgiu afegit es poden veure i suprimir mitjançant Google Maps.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a la pestanya "Fotos" per veure les fotos que heu aportat.
  4. Per suprimir una foto, feu clic a Més Més i després Suprimeix aquesta foto.

Nota: les fotos poden tardar uns quants minuts a suprimir-se. Si no veieu els canvis immediatament, proveu de tancar "Les meves contribucions" i tornar-les a obrir.

Afegir o suprimir una foto a Google My Business

Si sou el propietari d'una empresa i l'heu verificada, obteniu informació sobre com podeu afegir o suprimir una foto de l'empresa.

Suprimir una foto de Google Maps

Les fotos que suprimiu a Google Maps també se suprimeixen de:

• la Cerca de Google

Però no se suprimeixen automàticament de:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú.
  3. Feu clic a Les meves contribucions.
  4. Seleccioneu Fotos.
  5. Cerqueu la foto que voleu suprimir.
  6. A l'extrem superior dret de la foto, feu clic a Més Més i després Suprimeix aquesta foto.

Informar d'una foto a Google Maps

Si a Google Maps es mostra contingut inadequat o incorrecte, podeu informar-nos-en.

1. Cerqueu un lloc o feu-hi clic al mapa.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a la foto gran per obrir la galeria de fotos.
  3. Feu clic a la foto de la qual voleu informar.
  4. A la part esquerra, feu clic a Més Més i després Informa d'un problema.

Obteniu més informació sobre la política del contingut aportat pels usuaris de Maps.