Vägbeskrivningar för kollektivtrafik

Det är enkelt att söka efter alternativ med kollektivtrafik till din rutt med Google Transit.

Sök efter vägbeskrivningar till din destination med kollektivtrafik:

1. Klicka på Fa Vagbeskrivningar .
  2. Klicka på symbolen för kollektivtrafik.
  3. Ange start och mål i de öppna textfälten, de kan vara adresser, platser eller sevärdheter
  4. Klicka på den Blå Knappen FA VAGBESKRIVNINGAR om du Vill SE Foreslagna resor med Tider.

Beroende på rutten kan det hända att Google Maps föreslår resor med flera transportsätt. En rutt kan till exempel gå med tåg medan en annan går med buss.

Klicka på någon av de föreslagna rutterna för att visa den på kartan.

Planera resor i förväg

Behover du Planera Framtida en resa I Forvag? Med Reseplaneraren Gar DET att ange Datum och Tider Nar du Vill resa Eller komma till FRAM Destinationen. Den Har Anpassningsbara Rullgardinsmenyn Oppnas Nedanfor Destinationsfaltet. Genom att Klicka på den Blå Lanken alternativ Visa  Visas FLER alternativ, inklusive önskat transportsätt och flera ruttalternativ (Bästa rutt, Färre byten eller Kortare gångväg).