Google Mapsin latautumisen nopeuttaminen

Jos Google Maps latautuu hitaasti, voit kokeilla alla olevia keinoja latautumisen nopeuttamiseksi.

• Käynnistä tietokoneesi ja selaimesi uudelleen: Google Maps latautuu usein nopeammin, jos käynnistät uudelleen tietokoneen tai selaimen, esimerkiksi Chromen, Firefoxin tai Microsoft Edgen.
  • Päivitä tietokoneesi ja selaimesi: Varmista, että tietokoneesi ja selaimesi täyttävät Mapsin järjestelmävaatimukset.
  • Asenna uusin DirectX-versio Windowsiin: Kun asennat viimeisimmän, tietokoneen grafiikkaominaisuuksia parantavan DirectX-ohjelmistoversion, Maps voi latautua nopeammin. Voit asentaa DirectX:n Microsoftin tuen kautta.

Katso muita Google Mapsin käyttötapoja.

Pyydä apua Maps-asiantuntijalta

Jos yllä olevista vinkeistä ei ole apua, voit myös etsiä ratkaisua Google Mapsin tuotekeskusteluryhmästä. Jos Google Maps latautuu edelleen hitaasti, lähetä meille palautetta.