Administrer tilføjelse af adgangspunkter i Googles Placeringstjenester

Google anvender offentligt udsendte Wi-Fi-data fra trådløse adgangspunkter og GPS-, cellemast- og sensordata med henblik på at forbedre Placeringstjenester. Kun offentligt udsendte Wi-Fi-oplysninger anvendes til at estimere placeringen af ​​en enhed.

Du kan få apps som Google Maps til at fungere bedre ved at lade Googles Placeringstjenester bruge dit Wi-Fi-adgangspunkt. Du kan administrere, hvorvidt dit adgangspunkt skal tilføjes, på følgende måde:

Hvordan kan jeg fravælge Google Placeringstjenester?

Hvis du vil fravælge Google Placeringstjenester, skal du ændre SSID'et (navnet) på dit Wi-Fi-adgangspunkt (navnet på dit trådløse netværk), så det ender på "_nomap". Hvis dit SSID f.eks. er "12345", skal det ændres til "12345_nomap".

Find specifik vejledning til dit adgangspunkt

Hvis du har modtaget dit adgangspunkt fra din internetudbyder, skal du kontakte internetudbyderen for at få en vejledning. Ellers kan du se websitet for producenten af dit adgangspunkt:

Følg den generelle vejledning, der gælder for mange adgangspunkter

1. Opret en fysisk forbindelse mellem dit adgangspunkt og din computer ved hjælp af et Ethernet-kabel
  2. Find standgatewayen for din forbindelse:
    • På Windows skal du indtaste "ipconfig" i kommandoprompten (i menuen Start)
    • På Mac OS skal du indtaste "ifconfig" i kommandoprompten
    • På Linux skal du indtaste "ifconfig" i kommandoprompten
  3. Når du har standardgatewayen (den vil se ud på følgende måde 192.168.0.1), skal du indtaste den i adresselinjen i din webbrowser (f.eks. Chrome eller Firefox). Dette trin fører dig til kontrolpanelet for dit adgangspunkt
  4. Hvis du bliver bedt om at logge ind på dit adgangspunkts kontrolelementer, skal du angive det rigtige brugernavn og den rigtige adgangskode. Se vejledningen, der fulgte med dit adgangspunkt

Når du har ændret dit SSID, skal du genetablere en forbindelse til netværket ved hjælp af dets nye navn. Du kan udføre dette trin fra enhver enhed, der bruger Wi-Fi, som f.eks. din bærbare computer eller din mobiltelefon. Hvis dit netværk er beskyttet med en adgangskode, skal du bruge denne adgangskode.

Du kan sikre, at dit ændrede SSID hurtigt sendes til Google ved at åbne Google Maps på en Android-enhed med Wi-Fi aktiveret. Du kan etablere en position i nærheden af dit Wi-Fi-adgangspunkt ved at trykke på Min placering Placering.

Bliver mit adgangspunkt fjernet fra andre Placeringstjenester?

De enkelte udbydere af Placeringstjenester arbejder uafhængigt. Andre udbydere kan se, at SSID-metoden er anvendt til fravalg. Vi opfordrer andre udbydere til at respektere "_nomap"-tagget som en metode til at fravælge tilføjelsen på en Placeringsserver.