Søg efter lokationer på Google Maps

Du kan søge efter steder og lokationer i Google Maps.

Når du logger ind på Google Maps, kan du få mere detaljerede søgeresultater. Du kan finde steder, du har søgt efter før, og søge efter dine kontakter efter navn.

Søg efter et sted i Google Maps

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Skriv adressen eller navnet på et sted.
  3. Tryk på Enter, eller klik på Søg Søg.
    • Brug rullemenuerne under søgefeltet til at filtrere søgeresultaterne.
Søgeresultaterne vises som røde minimarkører eller røde punkter (minimarkørerne angiver de mest relevante resultater). De firkantede markører er annoncer. Få flere oplysninger om minimarkørernes betydning.

Se hele kortet

Hvis du vil skjule sidepanelet, så du kan se hele kortet, skal du klikke på pilen Skjul sidepanelet til højre for panelet.

Filtrér dine søgeresultater i Google Maps

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter en bestemt type virksomhed, restaurant eller sted.
  3. Vælg et filter:
  • Pris: Søg efter en restaurant ud fra pris.
  • Åbningstider: Se, hvilke steder der er åbne lige nu.
  • Hoteloplysninger: Find indtjekningsdatoer og antal stjerner.

Find seneste søgninger

På fanen "Seneste" kan du gennemgå, gemme og dele dine seneste søgninger.

Sådan gennemgår du dine seneste søgninger:

1. Gå til Google Maps på din computer.
  2. Klik på Seneste til venstre.
    • Tip! Øverst på fanen "Seneste" grupperer Maps søgninger efter geografisk lokation.

Sådan gemmer du dine seneste søgninger på Gemte lister:

1. Klik på Seneste til venstre.
  2. Vælg de søgninger, du vil gemme.
  3. Klik på Gem Gem sted nederst.
    • Klik på en liste for at gemme den på en eksisterende liste.
    • Klik på Ny liste for at gemme på en ny liste.

Sådan deler du dine seneste søgninger:

1. Klik på Seneste til venstre.
  2. Vælg de søgninger, du vil dele.
  3. Klik på Del nederst for at kopiere søgningerne til computerens udklipsholder.
  4. Du kan indsætte søgningerne i en mail eller et dokument.

Tip! Du kan deaktivere sidepanelet ved at klikke på menuen øverst til venstre Menu og derefter Deaktiver Vis sidepanel.

Find søgeforslag vedrørende steder

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Indtast en søgning i søgefeltet, f.eks. restauranter.
    • Der vises muligvis tilpassede søgeresultater under søgefeltet.
  3. Vælg en lokation for at se det på kortet og få flere oplysninger.
Slet søgeforslag

På en computer:

1. Klik i søgefeltet.
  2. Hold markøren over et søgeforslag.
  3. Klik på Slet .

På en Android-enhed:

1. Tryk på søgefeltet.
  2. Hold fingeren på søgeforslaget.
  3. Tryk på Slet.

På en iPhone eller iPad:

1. Tryk på søgefeltet.
  2. Stryg søgeforslaget til venstre eller højre.

Tip! Administrer alle dine data og al din aktivitet via Min aktivitet.

Tips!

• Dine søgeresultater omfatter steder, du har søgt efter før. Hvis du ikke får vist tilpassede søgeresultater, når du er logget ind, skal du aktivere Web- og appaktivitet.
  • Brug kategoriknapperne øverst på skærmen til at se søgeforslag.
  • For at give dig de bedste muligheder ændres kategoriknapperne baseret på din transportform. Du kan f.eks. vælge mellem "Tankstation", "Opladning af elbiler" og "Hoteller" i bil.

Tips til søgning i Google Maps

Eksempler:

• Specifikke virksomheder: Starbucks.
  • Stedtyper: Kaffe i nærheden af Fælledparken.
  • Begræns resultaterne ved at angive en by og et land: Supermarkeder i Viborg, Danmark.
  • Begræns resultaterne ved at angive et postnummer: Tankstationer i 2100.
  • Find et vejkryds: Sønder Allé og Fredensgade.
  • Adresse, by, delstat, land eller lufthavn: Rådhustorvet 1, 1. sal, 3520 Farum, CPH, Københavns Lufthavn eller Mount Everest, Nepal.
  • Bredde- og længdegrad: 41.40338, 2.17403.
  • Venner og andre kontakter (kun muligt, når du er logget ind): Thomas Petersen.
  • Andre navne på personer under Kontakter i G Suite.

Få flere oplysninger om et sted

Sådan kan du få flere oplysninger om et sted:

• Vælg en lille markør på kortet
  • Sæt en markør på kortet
  • Søg efter et bestemt sted.

Du kan få oplysninger om stedet, f.eks. adresse, åbningstider, telefonnummer, website og bedømmelser eller anmeldelser.

Tip! Du kan finde et steds website, gemme et sted, finde rutevejledning og dele et sted ved hjælp af 3D Touch på iPhone 6s og nyere. Hvis du vil slå 3D Touch til, skal du gå til appen Indstillinger og derefter Generelt og derefter Tilgængelighed og derefter 3D Touch. Derefter kan du åbne Google Maps og trykke hårdt på et sted.

Sådan vises lokale resultater i Google Maps

Generelle steder på kortet

Lokale resultater vises for personer, der søger efter virksomheder og steder i nærheden af deres aktuelle geografiske placering. De vises forskellige steder i Maps og på Google Søgning.

Du kan f.eks. få vist lokale resultater, hvis du søger efter "italiensk restaurant" via din mobilenhed. I så fald viser Google dig restauranter i nærheden, som du kan vælge at besøge.

Hvilke lokale resultater der vises, afhænger af flere forskellige faktorer, først og fremmest relevans, afstand og annonceposition. Disse faktorer kombineres med henblik på at finde det bedste match i forhold til den aktuelle søgning.

Eksempel: Hvis det, du søger efter, sandsynligvis kan findes hos en virksomhed, der ligger længere væk i forhold til din aktuelle geografiske placering, bliver det pågældende sted muligvis rangeret højere i lokale resultater i henhold til Googles algoritmer.

Få flere oplysninger om lokale søgeresultater på Google.

Tip! Betaling fra andre virksomheder har ingen indflydelse på resultaterne i Google Maps. Betalt indhold i Google Maps er forsynet med en etiket.

Steder, der er relevante for dig

Du kan tjekke, om der er tilpassede søgninger i Google Maps.

Her er nogle eksempler på, hvor disse oplysninger hentes fra:

Fra Google Maps

De tilpassede steder, der vises, kan hentes fra:

• Dine interaktioner med steder på kortet, heriblandt Google-kort, du bruger på andre websites.
  • Dine seneste søgninger, heriblandt søgninger efter rutevejledning.
  • Steder, du har gemt eller stjernemarkeret på din computer, telefon eller tablet.
  • Steder, der er blevet bedømt eller anmeldt af dig eller personer i dine cirkler.
  • Din hjemme- og arbejdsadresse, hvis du har angivet disse i Google Maps eller i dit feed.
Deaktiver Web- og appaktivitet, hvis du ikke vil have vist søgeforslag i Google Maps.

Andre Google-produkter

De tilpassede steder, der vises, kan hentes fra:

Hvis du ikke vil have vist søgeforslag i Google Maps, skal du opdatere dine præferencer i de øvrige Google-produkter, du benytter.