Systeemvereisten

Dit artikel gaat over de klassieke versie van Google Maps. Heeft u zich aangemeld voor de nieuwe versie van Google Maps, lees dan dit artikel.

Hoewel Google Maps ook in andere browsers kan werken, raden we u aan de nieuwste versie van uw favoriete browser te gebruiken:

Waarschuwing: gebruikers van Windows 8 ondervinden mogelijk problemen met Street View in Internet Explorer of Firefox in de nieuwe gebruikersinterface van Windows. Los het probleem op door over te schakelen naar de bureaubladversie van uw browser.