Järjestelmävaatimukset

Tämä artikkeli koskee perinteistä Google Mapsia. Jos olet ottanut uuden Google Mapsin käyttöön, tutustu tähän artikkeliin.

Google Maps saattaa toimia myös muissa selaimissa, mutta Google suosittelee, että käytät tuotetta jonkin seuraavan selaimen uusimmassa versiossa:

• Internet Explorer (Windows) Lataa
  • Firefox (Windows, Mac ja Linux) Lataa
  • Safari (Mac ja Windows) Lataa
  • Google Chrome (Windows ja Mac) Lataa
Varoitus: Windows 8 -käyttäjillä voi olla ongelmia Street View'n kanssa Internet Explorerissa ja Firefoxissa uudessa Windows-käyttöliittymässä. Voit ratkaista ongelman käyttämällä selaimesi työpöytäversiota.