Pisteiden välisen etäisyyden mittaaminen

Voit mitata kahden tai useamman karttapisteen välisen etäisyyden. Voit esimerkiksi mitata kahden kaupungin välisen etäisyyden suorana linjana.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kosketa pitkään kartalla mitä tahansa kohtaa, joka ei ole paikan nimi tai kuvake. Näkyviin tulee punainen merkki.
  3. Valitse Mittaa etäisyys .
  4. Siirrä karttaa siten, että musta ympyrä on seuraavan lisättävän pisteen kohdalla.
  5. Napauta oikeasta alakulmasta Lisää Plus.
    • Näytön alareunassa näkyy kokonaisetäisyys maileina (mi) tai kilometreinä (km).
    • Vinkki: Voit lisätä useita pisteitä.
    • Voit poistaa viimeksi lisäämäsi pisteen napauttamalla Kumoa Kumoa. Voit tyhjentää kaikki pisteet napauttamalla oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Tyhjennä.
  6. Kun olet valmis, napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Takaisin‑nuolta.