Mesurar la distància entre diferents punts

Maps us permet mesurar la distància entre dos o més punts del mapa. Podeu mesurar, per exemple, quants quilòmetres en línia recta hi ha entre dues ciutats.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Manteniu premut qualsevol punt del mapa que no sigui el nom ni la icona d'un lloc, fins que hi aparegui un marcador vermell.
  3. Seleccioneu Mesura la distància .
  4. Moveu el mapa fins que el cercle negre se situï al següent punt que vulgueu afegir.
  5. A l'extrem inferior dret, toqueu Afegeix un punt Plus.
    • A la part inferior podeu veure la distància total en milles (mi) i quilòmetres (km).
    • Consell: podeu afegir diversos punts.
    • Per suprimir el darrer punt que heu afegit, toqueu Desfés Undo. Per suprimir-los tots, a l'extrem superior dret toqueu Més Més i després Esborra.
  6. En acabat, toqueu la fletxa enrere que hi ha a l'extrem superior esquerre.