Mesurar la distància entre diferents punts

Maps us permet mesurar la distància entre dos o més punts del mapa. Podeu mesurar, per exemple, quants quilòmetres en línia recta hi ha entre dues ciutats.

Important: si utilitzeu el mode bàsic de Maps, no podeu mesurar la distància entre diferents punts. Si hi ha un llamp a la part inferior, esteu en mode bàsic. Obteniu més informació sobre altres versions de Google Maps.

Per mesurar la distància entre dos punts:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Feu clic amb el botó dret al punt de partida.
  3. Seleccioneu Mesura la distància.
  4. Per crear un camí que vulgueu mesurar, feu clic en qualsevol lloc del mapa. Feu clic al mapa per afegir-hi més punts.
    • A la part inferior podeu veure la distància total en milles (mi) i quilòmetres (km).
    • Consell: per desplaçar un punt o un camí, feu-hi clic i arrossegueu-lo. Per suprimir un punt, feu-hi clic.
  5. En acabat, feu clic a Tanca Close, a la targeta que hi ha a la part inferior.