Mål avstanden mellom punkter

Du kan beregne avstanden mellom to eller flere punkter på kartet. Du kan for eksempel måle avstanden i luftlinje mellom to byer.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk og hold et sted på kartet som ikke er et navn eller ikon for et sted. En rød knappenål vises.
  3. Velg Mål avstand .
  4. Flytt kartet slik at den svarte sirkelen er på det neste punktet du vil legge til.
  5. Nederst til høyre trykker du på Legg til punktPlus.
    • Nederst finner du den totale avstanden i engelske mil (mi) og i kilometer (km).
    • Tips: Du kan legge til flere punkter.
    • For å fjerne det siste punktet du har lagt til, trykker du på Angre Angre. For å fjerne alle punktene trykker du på Mer-ikonet øverst til høyre Mer etterfulgt av Tøm.
  6. Trykk på tilbakepilen øverst til venstre når du er ferdig.