Kodin ja työpaikan sijainti

Tämä artikkeli koskee perinteistä Google Mapsia. Jos olet ottanut uuden Google Mapsin käyttöön, tutustu tähän artikkeliin.

Voit tallentaa kotisi ja työpaikkasi sijainnin Google Mapsissa, jotta voit käyttää niitä nopeasti reittiohjeissa ja haussa.

Kodin ja työpaikan sijainnin lisääminen

1. Avaa Google Maps ja valitse Omat paikat.
  2. Varmista, että olet kirjautunut Google-tiliisi.
  3. Valitse Aseta kodin sijainti tai Aseta työn sijainti.
  4. Kirjoita osoite tekstikenttään.
  5. Valitse Tallenna.

Kodin ja työpaikan sijainnin muokkaaminen tai poistaminen

Voit muokata tallennettuja osoitteita tai poistaa niitä klikkaamalla koti- tai työ-kuvakkeen oikealla puolella olevaa avattavan valikon nuolta ja valitsemalla Muokkaa tai Poista.

Jos poistat kodin tai työn sijainnin, et voi käyttää sanoja "koti" ja "työ" haussa tai reittiohjeissa. Lisäksi kartalla ei enää näy koti- ja työ-kuvakkeita.

Kodin ja työpaikan sijainnin käyttäminen haussa, reittiohjeissa ja ollessasi liikkeellä

Pääset kodin ja työn sijainteihin Mapsin haussa ja reittiohjeissa helposti sanoilla ”koti” ja ”työ”. Google Maps näyttää koti- tai työosoitteen avattavassa valikossa olevissa ehdotuksissa, joten koko osoitetta ei tarvitse kirjoittaa.

Jos käytät Google Mapsin Android- tai iPhone-sovellusta, voit käyttää näitä tallennettuja sijainteja helposti reittiohjeissa ja haussa ollessasi liikkeellä.