Opdater dine indstillinger for hjem og arbejde

Du kan bruge din Google-kontos hjemme- og arbejdsadresse til at tilpasse din oplevelse i Google-produkter.

Hvis du angiver en hjemme- og arbejdsadresse for din Google-konto, får du hurtigere mere relevante resultater og rutevejledning. Vi bruger dine adresser til at tilpasse din oplevelse på Google. Vi kan f.eks. vise søgeresultater i nærheden af dit hjem, give dig rutevejledning til din arbejdsplads og vise dig mere relevante annoncer. Du kan til enhver tid fjerne adresserne på din Google-konto.

Tilføj eller rediger din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto og derefter Personlige oplysninger.
  3. Tryk på Hjem eller Arbejde under "Adresser".
  4. Angiv din adresse.
  5. Tryk på Gem.

Tip! Det er kun dig, der har adgang til din hjemme- og arbejdsadresse. Hvis du vil gøre en adresse offentlig på din Google-konto, kan du tilføje den som en profiladresse.

Fjern din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto og derefter Personlige oplysninger.
  3. Tryk på Hjem eller Arbejde under "Adresser".
  4. Tryk på Fjern.

Fastgør rutevejledning til din hjemme- eller arbejdsadresse

På fanen "Start" i Google Maps kan du finde dine fastgjorte rutevejledninger og se forventet ankomsttid og trafikoplysninger. Få flere oplysninger om dine foretrukne ruter.

1. Åbn appen Google Maps Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter din hjemme- eller arbejdsadresse.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning.
  4. Vælg din transportform.
  5. Tryk på Hjem eller Arbejde.
  6. Tryk på Fastgør nederst.

Vælg et ikon for hjem eller arbejde

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Gemt Gem sted.
  3. Tryk på Med etiket under "Dine lister".
  4. Ud for "Hjem" eller "Arbejde" skal du trykke på Mere og derefter Skift ikon.
  5. Vælg et ikon for dit hjem eller arbejde.
  6. Tryk på Gem.