Onjuiste Street View-afbeelding op uw bedrijfslocatie

Zoals u wellicht weet, biedt het informatievenster voor uw advertentie in Google Maps gebruikers de mogelijkheid om de Street View van uw bedrijfslocatie te bekijken als deze beschikbaar is. Soms is deze afbeelding niet zo nauwkeurig als mogelijk is. Als u de afbeelding wilt wijzigen, gaat u als volgt te werk:

1. Meld u aan bij Google Places op http://www.google.com/local/add/.
  2. Klik in de vermelding voor het bedrijf dat u wilt wijzigen op Bewerken.
  3. Klik onder de kaart op uw vermeldingpagina op de link Onjuiste locatie van markering corrigeren.
  4. Verplaats uw kaartmarkering naar de juiste locatie.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
  6. Hoewel u niet het actuele Street View-beeld dat aan uw advertentie is gekoppeld kunt bekijken in Google Places, kunt u teruggaan naar Google Maps en zien welke gevolgen uw wijziging heeft gehad voor het beeld.

Tevens stellen wij voor uw eigen foto's aan uw bedrijfsvermelding toe te voegen, die wordt weergegeven als een gebruiker uw lokale bedrijfsvermelding oproept. Dit kunt u als volgt doen:

1. Meld u aan bij Google Places op http://www.google.com/local/add/.
  2. Klik in de vermelding voor het bedrijf dat u wilt wijzigen op Bewerken.
  3. Klik op het kopje Foto's om dit uit te vouwen.
  4. Selecteer uw foto en klik op Foto toevoegen.
  5. Als u gereed bent met het toevoegen van foto's, klikt u op de knop Verzenden onder aan de pagina.

Breng voor meer informatie over Street View een bezoek aan http://maps.google.com/help/maps/streetview/.