Virheelliset Street View -kuvat yrityksesi toimipisteessä

Kuten ehkä tiedätkin, Google Maps -mainoksesi tietoikkuna antaa käyttäjille mahdollisuuden nähdä toimipisteesi Street View -kuvan, jos katunäkymä on käytettävissä ko. paikassa. Joskus nämä kuvat eivät ole riittävän tarkkoja. Jos haluat vaihtaa kuvan, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Places -palveluun osoitteessa http://www.google.com/local/add/.
  2. Valitse Muokkaa muokattavan yrityksen yritystietojen kohdalla.
  3. Napsauta yritystietosivusi kartasta Korjaa virheellinen paikkamerkinnän sijainti -linkkiä.
  4. Siirrä karttamerkintäsi täsmällisempään sijaintiin.
  5. Valitse Tallenna muutokset.
  6. Et pysty tarkistamaan mainokseesi liittyvää todellista katunäkymän kuvaa Google Places -palvelussa, mutta voit palata Google Mapsiin ja katsoa, miten muutos vaikutti katunäkymäkuvaan.

Suosittelemme myös, että lisäät omia valokuviasi yritystietoihisi, jotta ne näkyvät aina, kun käyttäjä näyttää yritystietosi. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Places -palveluun osoitteessa http://www.google.com/local/add/.
  2. Valitse Muokkaa muokattavan yrityksen yritystietojen kohdalla.
  3. Laajenna valokuvat napsauttamalla Valokuvat-otsikkoa.
  4. Valitse kuvasi ja valitse sitten Lisää valokuva.
  5. Kun olet saanut kuvien lisäämisen valmiiksi, napsauta sivun alalaidasta Lähetä-painiketta.

Jos haluat lisätietoja Street View -kuvista, siirry osoitteeseen http://maps.google.com/help/maps/streetview/.