Inden for de næste par måneder bliver indstillingen Lokationshistorik omdøbt til Tidslinje. Hvis Lokationshistorik er aktiveret på din konto, kan du altså muligvis se, at der står Tidslinje under app- og kontoindstillingerne.

Konfigurer din køretøjsprofil i Google Maps-appen

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på Android-telefoner og -tablets

Hvis du har en bil, kan du oprette en køretøjsprofil i Google Maps.

Skift køretøjsindstillinger

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Dit køretøj.
  3. Vælg motortype baseret på det køretøj, du kører:
    • Hvis køretøjet har forbrændingsmotor, skal du vælge Benzin eller Diesel.
    • Hvis du kører et køretøj med komprimeret naturgas (CNG, komprimeret naturgas) eller et LPG-køretøj, skal du vælge Benzin.
    • Hvis køretøjet er en hybrid- eller pluginhybridbil, som primært kører på brændstof, skal du vælge Hybrid.
      • Vælg kompatible stik og adaptere, hvis det er relevant.
    • Hvis køretøjet er en elbil eller en plugin-hybridbil, der primært kører på strøm, skal du vælge El.
      • Vælg kompatible stik og adaptere.

Skift køretøjsprofil, når du har fået en rutevejledning

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Søg efter eller tryk på et sted på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Valgmuligheder og derefter Dit køretøj.
  5. Vælg den relevante motortype.

Søg efter kompatible ladestationer til elbiler

Hvis din bilprofil er indstillet til "Hybrid" eller "El", kan du søge efter ladestationer, der har tilgængelige ladestik til elbiler:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Søg efter: ladestationer.
  3. Tryk på Alle stiktyper eller Dine stiktyper under "Stiktyper til elbiler".

Knyt din køretøjsprofil til Google Maps

Hvis Google Maps er indbygget i dit køretøj, kan du knytte det til Google Maps-appen på din mobilenhed. Kompatible ladestik til din bil vises automatisk i din køretøjsprofil og i dine søgeresultater efter ladestationer.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Dit køretøj.
  3. Vælg det køretøj, du vil tilknytte, under "Tilsluttede køretøjer".