En els propers mesos, el nom de l'opció de configuració Historial d'ubicacions canviarà a Cronologia. Si l'opció Historial d'ubicacions està activada al vostre compte, és possible que vegeu Cronologia a la configuració de l'aplicació i del compte.

Configura el perfil del vehicle a l'aplicació Google Maps

Nota: aquesta funció només està disponible per a telèfons i tauletes Android.

Si conduïu un cotxe, podeu crear un perfil de vehicle a Google Maps.

Canviar la configuració del vehicle

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, El teu vehicle.
  3. En funció del vehicle que conduïu, seleccioneu el tipus de motor:
    • Si conduïu un vehicle amb motor de combustió interna, trieu Gasolina o Dièsel.
    • Si conduïu un vehicle amb gas natural comprimit (CNG) o amb gas liquat del petroli (GLP), trieu Benzina.
    • Si conduïu un híbrid o un híbrid endollable que funciona principalment amb combustible, trieu Híbrid.
      • Si escau, trieu endolls i adaptadors compatibles.
    • Si conduïu un vehicle elèctric (VE) o un híbrid endollable que funciona principalment amb electricitat, trieu Electricitat.
      • Trieu endolls i adaptadors compatibles.

Canviar el perfil del vehicle després d'obtenir indicacions amb cotxe

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu o toqueu un lloc al mapa.
  3. Toqueu Indicacions.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Opcions i, a continuació, El teu vehicle.
  5. Seleccioneu el tipus de motor.

Cerqueu estacions de recàrrega per a VE compatibles

Si el perfil del vehicle està definit com a "Híbrid" o "Elèctric", podeu cercar estacions de recàrrega que tinguin disponibles endolls per a VE compatibles:

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu: estacions de recàrrega.
  3. A "Endolls de VE", toqueu Qualsevol endoll o Els teus endolls.

Connectar el perfil del teu vehicle a Google Maps

Si Google Maps està integrat al vehicle, podeu connectar-lo a l'aplicació Google Maps del dispositiu mòbil. Els endolls compatibles per al vehicle es mostraran automàticament al perfil del vehicle i als resultats de la cerca de la vostra estació de recàrrega.

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, El teu vehicle ,
  3. A "Vehicles connectats", seleccioneu el vehicle que voleu connectar.