Dela, skicka eller skriva ut vägbeskrivningar från Google Maps

Du kan dela vägbeskrivningarna som du hittar via Google Maps med dina andra enheter eller med andra personer, eller skriva ut dem.

Felsöka problem med att skicka vägbeskrivningar till din enhet

Se till att din telefon eller surfplatta visas som alternativ

Gör så här om din telefon eller surfplatta inte visas när du väljer Skicka till telefon :

• Se till att du har den senaste versionen av Google Maps.
  • Se till att du är inloggad på Google Maps med samma konto både på datorn och den mobila enheten.
    • Logga in på datorn:
      1. Öppna Google på datorn.
      2. Klicka på Logga in uppe till höger.
    • Logga in på din telefon eller surfplatta:
      1. Öppna Google Maps-appen Maps.
      2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Logga in på ditt konto.
Se en avisering på din telefon eller surfplatta
Hitta alternativet för att skicka vägbeskrivningar till din telefon eller surfplatta

Gör så här om du inte ser alternativet Skicka till telefon :

• Se till att du har aktiverat aviseringar.
  • Vänta några sekunder.
  • Läs in Google Maps på datorn och försök igen.

Skicka vägbeskrivningar till din telefon eller surfplatta

Viktigt! Se till att du är inloggad på samma konto på både datorn och telefonen eller surfplattan. Tryck på Aktivera aviseringar om du ombeds aktivera aviseringar på din telefon eller surfplatta.

Du kan skicka vägbeskrivningar som du har sökt efter på datorn till din telefon eller surfplatta. Du kan inte ha flera destinationer om du vill skicka vägbeskrivningar till din telefon eller surfplatta.

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Klicka på Vägbeskrivningar Vägbeskrivning.
  3. Ange önskade platser.
  4. Välj en rutt.
  5. Klicka på Skicka till telefon .
  6. Välj den enhet eller e-postadress som du vill skicka vägbeskrivningen till.

Dela vägbeskrivningar med andra

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Vägbeskrivningar Vägbeskrivning längst ned till höger.
  3. Ange önskade platser.
  4. Välj en rutt.
  5. Tryck på Mer Mer följt av Dela vägbeskrivningar högst upp till höger.
  6. Välj en app för att dela vägbeskrivningar.

Dela en karta eller plats med andra

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter en plats eller placera en nål på kartan.
    • Placera en nål genom att trycka länge på kartan.
  3. Tryck på platsens namn eller adress längst ned.
  4. Tryck på Dela Dela.
  5. Välj en app för att dela vägbeskrivningar.