Bygg inn et kart eller del en posisjon

Du kan dele posisjoner, veibeskrivelser eller kart. Du kan dele følgende:

• et sted, en bedrift eller en adresse
  • et søk etter veibeskrivelser
  • et Street View-bilde

Du kan ikke dele følgende:

• et kart med de lagrede stedene dine (disse er private)
  • et kart med en avstandmåling
  • en skjermdump eller et bilde av selve kartet

Del et kart eller en posisjon

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Gå til veibeskrivelsen eller kartet du ønsker å dele.
  3. Klikk på menyen Meny øverst til venstre.
  4. Velg Del eller bygg inn kartet. Hvis du ikke ser dette alternativet, klikker du på Link til dette kartet.
    • Valgfritt: For å lage en kortere link til nettsiden, merk av for «Kort nettadresse».
  5. Kopiér og lim inn linken der du ønsker å dele kartet.

Bygg inn et kart eller en veibeskrivelse

Merk: Trafikk- og annen Maps-informasjon er ikke alltid tilgjengelig i innebygde kart.

1. Åpne Google Maps.
  2. Gå til veibeskrivelsen eller kartet du ønsker å bygge inn.
  3. Klikk på menyen Meny øverst til venstre.
  4. Klikk på Del eller bygg inn kartet.
  5. Klikk på Bygg inn kart.
  6. Velg ønsket størrelse ved å klikke på pil ned Pil ned til venstre for tekstfeltet.
  7. Kopiér teksten i tekstfeltet. Lim den inn i HTML-koden på nettstedet ditt eller bloggen din.