Integrer et kort, eller del en placering

På din computer kan du integrere et kort, et Street View-billede, en rutevejledning eller en søgning på dit website eller din blog. På din computer, telefon eller tablet kan du dele en placering eller et kort med andre via e-mail, Google+, Facebook, Twitter eller sms.

Integrer et kort eller en rutevejledning

Du kan integrere et kort eller en rutevejledning på et website eller en blog ved at følge nedenstående trin.

1. Åbn Google Maps.
  2. Kontrollér, at det kort, det Street View-billede eller den rutevejledning, du vil integrere, vises på kortet.
  3. Klik på menuen øverst til venstre​.
  4. Klik på Del eller Integrer kort.
  5. Vælg Integrer kort øverst i det felt, der vises.
  6. Vælg den ønskede størrelse, kopiér derefter HTML-integreringskoden, og indsæt den derefter i kildekoden til dit website eller din blog.

Bemærk!

• Hvis du bruger Maps i Lite-tilstand, kan du ikke integrere et kort.
  • Trafikoplysninger og andre oplysninger fra Maps er muligvis ikke tilgængelige i det integrerede kort.

Del et kort eller en placering

Følg nedenstående trin for at dele et link til dit kort med andre.

1. Åbn Google Maps.
  2. Kontrollér, at det kort, det Street View-billede eller den rutevejledning, du vil integrere, vises på kortet.
  3. Klik på menuen , når du er klar til at dele.
  4. Vælg Del eller Integrer kort. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du klikke på Link til dette kort.
  5. Valgfrit: Du kan oprette et kortere websidelink ved at markere afkrydsningsfeltet ud for "Kort webadresse".
  6. Kopiér og indsæt linket, hvor du vil dele kortet, f.eks. en e-mail eller et Google+ indlæg.

Tip! Du kan også kopiere webadressen fra din browsers adresselinje (gælder for alle browsere undtagen Internet Explorer 8 og 9).

Hvad du kan og ikke kan dele

Ting, som du kan dele:

• Et sted, en virksomhed eller en adresse
  • En søgning efter rutevejledning
  • Et Street View-billede

Ting, som du ikke kan dele:

• Et kort med dine gemte placeringer, som er private
  • Et kort med en afstandsmåling
  • Et skærmbillede eller billede af kortet selv