Compartir indicacions o un mapa amb altres usuaris

Podeu compartir indicacions o bé una ubicació o un mapa. Aquests són alguns exemples del que podeu compartir:

• un lloc, una empresa o una adreça
  • una cerca d'indicacions
  • una imatge de Street View

I aquests, del que no podeu compartir:

• un mapa amb les vostres ubicacions desades (són privades)
  • un mapa amb el mesurament d'una distància
  • una captura de pantalla o una imatge del mapa en qüestió

Compartir un mapa o una ubicació

1. Obriu Google Maps a l'ordinador
  2. Cerqueu les indicacions, el mapa o la imatge de Street View que voleu compartir.
  3. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú.
  4. Seleccioneu Comparteix o insereix el mapa. Si no veieu aquesta opció, feu clic a Enllaça a aquest mapa.
    • Opcional: per crear un enllaç de pàgina web més curt, marqueu la casella que hi ha al costat d'"URL curt".
  5. Copieu l'enllaç i enganxeu-lo allà on vulgueu compartir el mapa.

Inserir un mapa o indicacions

Nota: de vegades pot passar que la informació del trànsit i altres dades de Maps no estiguin disponibles al mapa que inseriu.

1. Obriu Google Maps.
  2. Cerqueu les indicacions, el mapa o la imatge de Street View que voleu inserir.
  3. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú.
  4. Feu clic a Comparteix o insereix el mapa.
  5. Feu clic a Insereix el mapa.
  6. A l'esquerra del quadre de text, feu clic a la fletxa cap avall Fletxa avall per triar la mida que voleu.
  7. Copieu el text del quadre i enganxeu-lo al codi HTML del vostre lloc web o blog.