Com s'utilitza Google Maps

Utilitzeu Google Maps a l'ordinador, al telèfon o a la tauleta per fer cerques, explorar i trobar el vostre camí per tot el món. Obriu Google Maps a l'ordinador. Si feu servir el telèfon o la tauleta, utilitzeu l'aplicació Google Maps Google Maps.

Aquí teniu una guia perquè pugueu començar a utilitzar Google Maps.

Definir les adreces de casa i de la feina

Si definiu les adreces de casa i de la feina, no haureu de teclejar tant i obtindreu la ruta més ràpida per als vostres desplaçaments diaris.

Obteniu més informació sobre com es configuren les adreces de casa i de la feina

Obtenir informació sobre un lloc

Localitzeu un lloc al mapa i obteniu indicacions per arribar-hi. També podeu obtenir informació com ara els horaris d'obertura o les cartes dels restaurants, i accedir a les imatges de Street View.

Obteniu més informació sobre com cercar llocs a Google Maps.

Obtenir indicacions i iniciar la navegació

Obteniu més informació sobre com obtenir indicacions i com iniciar la navegació a Google Maps.

Nota: podeu accedir ràpidament a la durada dels trajectes i a les indicacions per arribar amb cotxe als llocs on creiem que podeu anar, com ara casa vostra, la feina o les cites que teniu al calendari. Només cal que toqueu En cotxe a la part inferior de la pantalla principal del mapa i que us desplaceu per les opcions que se us mostren.

Entendre com funciona el mapa

Hi ha moltes maneres d'utilitzar Google Maps a l'ordinador, al telèfon o a la tauleta. A continuació trobareu algunes coses que podeu fer-hi.

Nota: no totes les funcions estan disponibles en totes les regions.

Consultar els resultats de la cerca

Cerqueu un lloc o un tipus de lloc, consulteu les cerques recents o obteniu indicacions. Els resultats de la cerca s'indiquen al mapa, i els marcadors grans mostren els resultats principals. Per veure més informació, obtenir indicacions o veure l'interior d'una empresa, feu clic en un resultat.

Explorar el mapa

Si utilitzeu l'ordinador, feu clic en un punt del mapa per obtenir informació sobre un lloc. Si utilitzeu el telèfon o la tauleta, toqueu i manteniu premut un punt del mapa per obtenir-ne informació.

Mesurar la distància entre dos punts

Podeu mesurar la distància entre dos punts.

Obteniu més informació sobre com calcular distàncies.

Nota: si utilitzeu el mode bàsic de Maps, no podeu utilitzar el menú del botó dret per mesurar distàncies.

Informar d'un problema de dades

Podeu contribuir a millorar Google Maps informant de problemes relacionats amb el mapa (per exemple, informació incorrecta d'una empresa, noms de carrer equivocats o altres errors).

Obteniu més informació sobre com informar de problemes de dades.

Consultar informació sobre el trànsit, el relleu i les rutes en transport públic i en bicicleta

Per veure aquesta informació i altres dades, toqueu Menú o feu-hi clic.

Veure el món en 3D

Per consultar la visualització Earth en 3D des de l'ordinador, feu clic al quadre aneu a la part inferior esquerra. Si feu servir el mode bàsic, veureu imatges per satèl·lit.

Veure imatges de Street View

Si hi ha imatges de Street View disponibles, veureu una miniatura de Street View quan trieu un lloc del mapa.

Obteniu més informació sobre Street View a Maps.

Moure el mapa

Per veure més detalls al mapa, apropeu-lo o allunyeu-lo. Des d'un dispositiu mòbil, podeu fer servir gestos com ara fer girar el mapa, inclinar-lo o fer-hi zoom per desplaçar-vos ràpidament per l'aplicació Google Maps.

Obteniu més informació sobre com canviar la mida del mapa i del text, com apropar un mapa, com girar-lo i com inclinar-lo a Google Maps.

Veure la vostra ubicació actual

Per cercar els llocs que teniu al voltant i obtenir-ne indicacions més ràpidament, centreu el mapa a la vostra ubicació actual.

Obteniu més informació sobre com veure la vostra ubicació actual a Google Maps.

Consell: amb Android, només necessiteu uns quants segons per consultar la informació del trànsit, les opcions de transport públic i els llocs d'interès locals. Obteniu més informació sobre els llocs propers i els trajectes.

Puntuar llocs i escriure'n ressenyes

Compartiu la vostra opinió sobre els llocs que visiteu amb ressenyes i puntuacions.

Obteniu més informació sobre com fer ressenyes i puntuar els llocs.

Ha resultat útil aquest article?