Com s'utilitza Google Maps

Utilitzeu Google Maps a l'ordinador, al telèfon o a la tauleta per fer cerques, explorar i trobar el vostre camí per tot el món. Obriu Google Maps a l'ordinador. Si feu servir el telèfon o la tauleta, utilitzeu l'aplicació Google Maps Google Maps.

Aquí teniu una guia perquè pugueu començar a utilitzar Google Maps.

Definir les adreces de casa i de la feina

Si definiu les adreces de casa i de la feina, no haureu de teclejar tant i obtindreu la ruta més ràpida per als vostres desplaçaments diaris.

Obteniu més informació sobre com es configuren les adreces de casa i de la feina

Obtenir informació sobre un lloc

Localitzeu un lloc al mapa i obteniu indicacions per arribar-hi. També podeu obtenir informació sobre els horaris d'un negoci o sobre les cartes d'un restaurant i accedir a les imatges de Street View.

Apreneu a cercar llocs a Google Maps

Obtenir indicacions i iniciar la navegació

Obteniu més informació sobre com s'obtenen indicacions i com s'inicia la navegació a Google Maps.

Saber com funciona el mapa

Hi ha moltes maneres d'utilitzar Google Maps a l'ordinador, al telèfon o a la tauleta. A continuació trobareu algunes coses que podeu fer-hi.

Nota: no totes les funcions estan disponibles en totes les regions.

Consultar els resultats de la cerca

Cerqueu un lloc o un tipus de lloc, consulteu les cerques recents o obteniu indicacions. Els resultats de la cerca s'indiquen al mapa, i els marcadors grans mostren els resultats principals. Per veure més informació, obtenir indicacions o veure l'interior d'una empresa, feu clic en un resultat.

Explorar el mapa

Si utilitzeu l'ordinador, feu clic en un punt del mapa per obtenir informació sobre un lloc. Si utilitzeu el telèfon o la tauleta, toqueu i manteniu premut un punt del mapa per obtenir-ne informació.

Mesurar la distància entre dos punts

Podeu mesurar la distància entre dos punts.

Més informació sobre com es calcula la distància

Nota: si utilitzeu el mode bàsic de Maps, no podeu utilitzar el menú del botó dret per mesurar distàncies.

Informar d'un problema de dades

Podeu contribuir a millorar Google Maps informant de problemes relacionats amb el mapa (per exemple, informació incorrecta d'una empresa, noms de carrer equivocats o altres errors).

Més informació sobre com s'informa de problemes de dades

Consultar informació sobre el trànsit, el relleu i les rutes en transport públic i en bicicleta

Per veure aquesta informació i altres dades, toqueu el menú o feu-hi clic.

Veure el món en 3D

Per consultar la visualització Earth en 3D des de l'ordinador, feu clic al quadre de la part inferior esquerra. Si feu servir el mode bàsic, veureu imatges per satèl·lit.

Veure imatges de Street View

Si hi ha imatges de Street View disponibles, veureu una miniatura de Street View quan trieu un lloc del mapa.

Més informació sobre Street View a Maps

Moure el mapa

Per veure més detalls al mapa, apropeu-lo o allunyeu-lo. Des del dispositiu mòbil, podeu fer servir gestos com ara fer girar el mapa, inclinar-lo o fer-hi zoom per desplaçar-vos ràpidament per l'aplicació Google Maps.

Obteniu més informació sobre com es canvia la mida del mapa i del text, com s'apropa un mapa i com s'inclina a Google Maps

Consultar la ubicació actual

Per cercar els llocs que teniu al voltant i obtenir-ne indicacions més ràpidament, centreu el mapa en la ubicació actual.

Obteniu més informació sobre com es consulta la ubicació actual a Google Maps

Puntuar llocs i escriure'n ressenyes

Compartiu la vostra opinió sobre els llocs que visiteu amb ressenyes i puntuacions.

Obteniu més informació sobre com es fan ressenyes i es puntuen els llocs

Ha resultat útil aquest article?