Skriva ut en karta och vägbeskrivningar

Du kan skriva ut en karta eller vägbeskrivningar från Google Maps via datorn.

Obs! I nuläget går det inte att skriva ut vägbeskrivningar direkt från telefonen eller surfplattan.

Skriva ut kartan

När du skriver ut en karta, kommer samma information med som visas på skärmen. Så här skriver du ut en karta:

1. Öppna Google Maps på en dator.
  2. Zooma in eller ut på den del som du vill skriva ut.
  3. Klicka på menyn högst upp till vänster Meny.
  4. Klicka på Skriv ut Print Icon. Du kan också trycka på Ctrl+P (PC) eller Kommando+P (Mac) på tangentbordet.
  5. Utskriftsdialogrutan i webbläsaren visas. Skriv ut kartan genom att följa anvisningarna på skärmen.

Skriva ut vägbeskrivningar

Så här skriver du ut vägbeskrivningar i Google Maps:

1. Öppna Google Maps på en dator.
  2. Sök efter en vägbeskrivning och klicka på Detaljer.
  3. Zooma in eller ut på den del som du vill skriva ut.
  4. Klicka på Skriv ut Print Icon. Du kan också trycka på Ctrl+P (PC) eller Kommando+P (Mac) på tangentbordet.
  5. Utskriftsdialogrutan i webbläsaren visas. Skriv ut kartan genom att följa anvisningarna på skärmen.