Skriva ut en karta och vägbeskrivning

Du kan skriva ut en karta eller vägbeskrivning från Google Maps via datorn.

Obs! I nuläget går det inte att skriva ut vägbeskrivningar direkt från mobilen eller surfplattan.

Skriva ut kartan

När du skriver ut en karta får du med samma information som visas på skärmen. Så här skriver du ut en karta:

1. Öppna Google Maps på en dator.
  2. Zooma in eller ut på det område som du vill skriva ut.
  3. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster.
  4. Klicka på Skriv ut Skriv ut. Du kan också trycka på Ctrl+P (PC) eller Kommando+P (Mac) på tangentbordet.
  5. Högst upp ser du en ruta där du kan lägga till anteckningar. Klicka på Skriv ut bredvid rutan.
  6. Utskriftsrutan i webbläsaren visas. Skriv ut kartan genom att följa anvisningarna på skärmen.

Skriva ut vägbeskrivningar

Så här skriver du ut vägbeskrivningar i Google Maps:

1. Öppna Google Maps på en dator.
  2. Sök efter en vägbeskrivning och klicka på Detaljer.
  3. Zooma in eller ut på det område som du vill skriva ut.
  4. Klicka på Skriv ut Skriv ut. Du kan också trycka på Ctrl+P (PC) eller Kommando+P (Mac) på tangentbordet.
  5. Högst upp ser du en ruta där du kan lägga till anteckningar. Klicka på Skriv ut bredvid rutan.
  6. Utskriftsrutan i webbläsaren visas. Skriv ut kartan genom att följa anvisningarna på skärmen.