Skriv ut kartan (klassiska Maps)

Här visas instruktioner för den klassiska versionen av Google Maps. Om du använder nya Google Maps läser du den här artikeln om utskrift.

Du kan skriva ut kartor och kartinformation som visas i Google Maps. Gör så här:

1. Klicka på utskriftsikonen som visas längst upp i den vänstra panelen. En utskriftssida med fler alternativ visas:
    • Lägg till anteckningar i det övre högra hörnet.
    • Dra och zooma kartan för bästa möjliga vy.
  2. När du är klar klickar du på Skriv ut i det övre högra hörnet. Om inte utskriftsknappen visas trycker du på CTRL + P eller  + P (på Mac) om du vill skriva ut.

Om du skriver ut vägbeskrivningar kan du även göra följande:

• Visa endast text, Maps eller Street View för alla steg – Klicka på ett av dessa alternativ i det övre vänstra hörnet på skärmen om du vill välja hur vägbeskrivningarna ska visas.
  • Inkluderar en stor karta – Markera den här kryssrutan längst upp till vänster på skärmen om du vill visa en karta över vägbeskrivningarna. Observera att du kan zooma in och ut och dra kartan.
  • Dra muspekaren över vägbeskrivningarna om du vill anpassa varje steg – Du kan välja om du vill visa endast text, text med karta eller text med en Street View-bild för varje steg av vägbeskrivningarna genom att dra med muspekaren över varje steg. Det går inte att skriva ut vyer från Satellit eller Terräng i Google Maps. Vänligen använd Google Earth om du vill skriva ut satellitbilder. För närvarande kan vissa funktioner av anpassade kartor inte skrivas ut, inklusive anpassade ikoner och polygon fyllningsfärg.

• Det går inte att skriva ut vyer från Satellit eller Terräng i Google Maps. Om du vill skriva ut satellitbilder, vänligen använd Google Earth.
  • För närvarande går det inte att skriva ut vissa funktioner i anpassade kartor, inklusive anpassade ikoner och polygon fyllningsfärg.