Skriva ut kartan och vägbeskrivningar

Du kan skriva ut Google Maps med platsinformation eller bilder som du hittar på kartan.

Skriv ut karta

När du skriver ut en karta får du med samma information som visas på skärmen. Så här skriver du ut en karta:

1. Zooma in och ut för att visa den del du vill skriva ut.
  2. Klicka på huvudmenyn Menu högst upp till vänster.
  3. Klicka på Skriv ut Print. Du kan också skriva ut genom att trycka på CTRL+P (PC) eller Apple Command Key+P (Mac) på tangentbordet.
  4. Utskriftsrutan i webbläsaren visas. Skriv ut kartan genom att följa anvisningarna.

Skriv ut vägbeskrivningar

Du kan skriva ut vägbeskrivningar som visas i Google Maps:

1. Sök efter en vägbeskrivning och klicka på Detaljer.
  2. Justera kartan så att den del som du vill skriva ut visas.
  3. Klicka på skrivarikonen Print högst upp.
  4. Skriv ut vägbeskrivningen genom att följa anvisningarna.

Pröva det i Maps

Laura är Google Maps-expert och har skrivit den här hjälpsidan. Skicka feedback om sidan till henne.