Vi har fått rapporter om at noen brukere uventet har blitt logget av kontoene sine. Vi undersøker saken, men ta det helt med ro: Det finnes ingen indikasjoner på at dette er forbundet med nettfisking eller trusler mot kontosikkerheten. Prøv å logge på igjen på accounts.google.com, og hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det ved å følge denne linken. Hvis du bruker 2-trinns bekreftelse, kan det ta litt tid før du mottar en kode på SMS. Du kan prøve på nytt eller bruke reservekoder.

Skriv ut kart og veibeskrivelser

Du kan skrive ut kart eller veibeskrivelser fra Google Maps på datamaskiner.

Merk: Du kan foreløpig ikke skrive ut veibeskrivelser fra telefoner eller nettbrett.

Skriv ut kartet

Når du skriver ut et kart, inneholder det informasjonen du ser på skjermen. For å skrive ut et kart, følg fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Zoom inn og ut for å vise den delen du ønsker å skrive ut.
  3. Klikk på Meny Meny øverst til venstre.
  4. Klikk på Skriv ut Skriv ut. Du kan også trykke på CTRL+P (for PC) eller kommando+P (for Mac) på tastaturet for å skrive ut.
  5. Nettleserens utskriftsfelt vises. For å skrive ut kartet, følg veiledningen på skjermen.

Skriv ut veibeskrivelsen

For å skrive ut veibeskrivelser du ser i Google Maps, følg fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Søk etter veibeskrivelser, og klikk deretter på Detaljer.
  3. Zoom inn og ut for å vise den delen du ønsker å skrive ut.
  4. Klikk på Skriv ut Skriv ut. Du kan også trykke på CTRL+P (for PC) eller kommando+P (for Mac) på tastaturet for å skrive ut.
  5. Nettleserens utskriftsboks vises. Følg veiledningen på skjermen for å skrive ut kartet.