Skriv ut kart og veibeskrivelser

Du kan skrive ut kart eller veibeskrivelser fra Google Maps på datamaskiner.

Merk: Du kan foreløpig ikke skrive ut veibeskrivelser fra telefoner eller nettbrett.

Skriv ut kartet

Når du skriver ut et kart, inneholder det informasjonen du ser på skjermen. For å skrive ut et kart, følg fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Zoom inn og ut for å vise den delen du ønsker å skrive ut.
  3. Klikk på Meny Meny øverst til venstre.
  4. Klikk på Skriv ut Skriv ut. Du kan også trykke på CTRL+P (for PC) eller Kommando+P (for Mac) på tastaturet for å skrive ut.
  5. Øverst ser du et felt hvor du kan legge til kommentarer. Klikk på Skriv ut ved siden av feltet.
  6. Nettleserens utskriftsboks vises. For å skrive ut kartet, følg veiledningen på skjermen.

Skriv ut veibeskrivelsen

For å skrive ut veibeskrivelser du ser i Google Maps, følg fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Søk etter veibeskrivelser, og klikk deretter på Detaljer.
  3. Zoom inn og ut for å vise den delen du ønsker å skrive ut.
  4. Klikk på Skriv ut Skriv ut. Du kan også trykke på CTRL+P (for PC) eller Kommando+P (for Mac) på tastaturet for å skrive ut.
  5. Øverst ser du et felt hvor du kan legge til kommentarer. Klikk på Skriv ut ved siden av feltet.
  6. Nettleserens utskriftsboks vises. Følg veiledningen på skjermen for å skrive ut kartet.