Skriv ut kart og veibeskrivelser

Du kan skrive ut kart eller veibeskrivelser fra Google Maps på datamaskiner.

Merk: Du kan foreløpig ikke skrive ut veibeskrivelser fra telefoner eller nettbrett.

Skriv ut kartet

Når du skriver ut et kart, inneholder det informasjonen du ser på skjermen. For å skrive ut et kart, følg fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Zoom inn og ut for å vise den delen du ønsker å skrive ut.
  3. Klikk på Meny Meny øverst til venstre.
  4. Klikk på Skriv ut Skriv ut. Du kan også trykke på CTRL+P (for PC) eller kommando+P (for Mac) på tastaturet for å skrive ut.
  5. Nettleserens utskriftsfelt vises. For å skrive ut kartet, følg veiledningen på skjermen.

Skriv ut veibeskrivelsen

For å skrive ut veibeskrivelser du ser i Google Maps, følg fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Søk etter veibeskrivelser, og klikk deretter på Detaljer.
  3. Zoom inn og ut for å vise den delen du ønsker å skrive ut.
  4. Klikk på Skriv ut Skriv ut. Du kan også trykke på CTRL+P (for PC) eller kommando+P (for Mac) på tastaturet for å skrive ut.
  5. Nettleserens utskriftsboks vises. Følg veiledningen på skjermen for å skrive ut kartet.