De kaart of een routebeschrijving afdrukken

U kunt Google Maps-kaarten afdrukken, inclusief informatie over of afbeeldingen van plaatsen die u heeft gevonden.

De kaart afdrukken

Wanneer u een kaart afdrukt, bevat de afdruk dezelfde informatie als op het scherm. Ga als volgt te werk om een kaart af te drukken:

1. Pas uw kaart aan om de inhoud zichtbaar te maken die u wilt afdrukken.
  2. Wanneer u klaar bent, klikt u op Bestand > Afdrukken in de menubalk van uw browser. U kunt ook op het toetsenbord op CTRL+P drukken (voor een pc) of op +P (voor een Mac).
  3. Het afdrukvenster van uw browser wordt geopend. Volg de instructies om uw kaart af te drukken.

Een routebeschrijving afdrukken

Ga als volgt te werk om uw routebeschrijving in Google Maps af te drukken:

1. Genereer de gewenste routebeschrijving. Klik hiervoor in de infokaart onder het zoekvak op Details voor een routebeschrijving voor de auto of op Volgende reis om uw reis per openbaar vervoer te plannen.
  2. Pas de kaart aan om het gedeelte van de kaart dat u wilt afdrukken, zichtbaar te maken.
  3. Klik bovenaan op het printerpictogram Print.
  4. Volg de instructies om uw routebeschrijving af te drukken.

Probeer het in Maps

Laura is Google Maps-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar feedback over de pagina.

Hoe nuttig is dit artikel:

Feedback is geregistreerd. Hartelijk dank.
  • Helemaal niet nuttig
  • Niet erg nuttig
  • Een beetje nuttig
  • Erg nuttig
  • Uitermate nuttig