Een kaart en een routebeschrijving afdrukken

U kunt een kaart en een routebeschrijving afdrukken vanuit Google Maps op uw computer.

Opmerking: u kunt momenteel geen routebeschrijving afdrukken vanaf uw telefoon of tablet.

De kaart afdrukken

Als u een kaart afdrukt, ziet u op de afdruk dezelfde informatie als op het scherm. Voer de volgende stappen uit om een kaart af te drukken.

1. Open Google Maps op een computer.
  2. Zoom in of uit om het gedeelte van de kaart dat u wilt afdrukken, zichtbaar te maken.
  3. Klik in de linkerbovenhoek op het menu Menu.
  4. Klik op Afdrukken Afdrukken. U kunt ook op het toetsenbord op Ctrl+P (op een pc) of Command+P (op een Mac) drukken om af te drukken.
  5. Het afdrukvak van uw browser wordt weergegeven. Volg de instructies op het scherm om de kaart af te drukken.

Een routebeschrijving afdrukken

Voer de volgende stappen uit om een routebeschrijving die u in Google Maps ziet, af te drukken.

1. Open Google Maps op een computer.
  2. Genereer een routebeschrijving en klik vervolgens op Details
  3. Zoom in of uit om het gedeelte van de kaart dat u wilt afdrukken, zichtbaar te maken.
  4. Klik op Afdrukken Afdrukken. U kunt ook op het toetsenbord op Ctrl+P (op een pc) of Command+P (op een Mac) drukken om af te drukken.
  5. Het afdrukvak van uw browser wordt weergegeven. Volg de instructies op het scherm om de kaart af te drukken.