Udskriv et kort og rutevejledning

Du kan udskrive et kort eller en rutevejledning fra Google Maps med din computer.

Bemærk! Du kan på nuværende tidspunkt ikke udskrive rutevejledninger fra din telefon eller tablet.

Udskriv kortet

Når du udskriver et kort, vil det indeholde de samme oplysninger, som du ser på skærmen. Følg nedenstående trin for at udskrive et kort.

1. Åbn Google Maps på en computer.
  2. Zoom ind og ud for at vise den del, du vil udskrive.
  3. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  4. Klik på Udskriv Print Icon. Du kan også trykke på CTRL+P (på en pc) eller Kommando+P (på en Mac) på tastaturet for at udskrive.
  5. Din browsers udskrivningsboks vises. Følg vejledningen på skærmen for at udskrive kortet.

Udskriv en rutevejledning

Følg nedenstående trin for at udskrive en rutevejledning fra Google Maps.

1. Åbn Google Maps på en computer.
  2. Søg efter rutevejledning, og klik derefter på Detaljer.
  3. Zoom ind og ud for at vise den del, du vil udskrive.
  4. Klik på Udskriv Print Icon. Du kan også trykke på CTRL+P (på en pc) eller Kommando+P (på en Mac) på tastaturet for at udskrive.
  5. Din browsers udskrivningsboks vises. Følg vejledningen på skærmen for at udskrive kortet.