Obtenir indicacions i mostrar rutes

A Google Maps, podeu obtenir indicacions per anar amb cotxe, amb transport públic o compartit, amb bicicleta, amb avió, amb moto o a peu. Quan hi ha més d'una ruta per a la vostra destinació, la millor es ressalta en color blau i totes les altres es mostren en color gris. Algunes indicacions a Google Maps es troben en desenvolupament i poden tenir una disponibilitat limitada.

Important: estigueu alerta quan utilitzeu indicacions a Google Maps. Pareu sempre atenció a l'entorn per garantir la vostra seguretat i la dels altres. Si teniu dubtes, seguiu les normes de trànsit i comproveu la senyalització viària de la carretera o del camí on us trobeu.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Indicacions Indicacions.
  3. Feu clic en un punt del mapa, escriviu una adreça o afegiu el nom d'un lloc.
  4. Trieu el mode de transport.

Consell: per triar una altra ruta en qualsevol mode de transport, seleccioneu-la al mapa. Cadascuna de les rutes es mostra al mapa juntament amb la durada estimada del trajecte corresponent.

Modes de transport de Google Maps

A Google Maps, podeu obtenir indicacions per a diferents modes de transport. Obteniu informació sobre les diferències de les funcions i la disponibilitat en cada mode:

Cotxe: Cotxe

• Les rutes amb cotxe Cotxe estan dissenyades per a cotxes i poden incloure instruccions de navegació per vies d'accés restringit a aquest tipus de vehicles. Si aneu amb una bicicleta motoritzada o amb una motocicleta de menys de 125 cc, utilitzeu l'opció de ruta "Evita els peatges i les autopistes".
  • Si voleu canviar una ruta amb cotxe, feu clic en un punt de la ruta, manteniu-lo premut i arrossegueu-lo fins a un altre punt del mapa.

Transport públic: Transport públic

• No totes les ciutats disposen d'indicacions amb transport públic a Google Maps. Perquè pugueu obtenir aquestes indicacions, primer cal que l'empresa local de transport públic afegeixi a Google Maps la informació sobre les seves rutes.

A peu: A peu

Servei de transport: Servei de transport

Bicicleta: Bicicleta

• Quan aneu amb bicicleta, podeu utilitzar rutes en bicicleta Bicicleta si estan disponibles al vostre país o a la vostra regió.

Avió: Avió

Afegir diverses destinacions

Podeu obtenir indicacions per anar a diverses destinacions amb tots els modes de transport, excepte el transport públic o l'avió.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Indicacions Indicacions.
  3. Afegiu un punt de partida i una destinació.
  4. A l'esquerra, sota les destinacions que heu introduït, feu clic a Afegeix Afegeix.
  5. Per afegir una parada, trieu una altra destinació.
    • Podeu afegir-ne fins a nou.
  6. Feu clic a una ruta per obtenir les indicacions corresponents.

Consell: podeu cercar llocs al llarg de la ruta.

Per canviar l'ordre de les parades:

1. Cerqueu la destinació que voleu moure.
  2. Arrossegueu la destinació.

Previsualitzar indicacions a Street View

Important: per obtenir indicacions a Street View, feu clic a Indicacions Indicacions. A continuació, introduïu les ubicacions d'origen i de destinació.

1. A l'ordinador, a la ruta que vulgueu, feu clic a Detalls.
  2. Per obtenir indicacions més detallades, feu clic a Desplega Desplega.
  3. Col·loqueu el cursor a sobre d'un pas de les indicacions. Si Street View està disponible, es mostra una foto de previsualització.
  4. Per obtenir imatges de Street View per al pas que voleu, feu clic a la foto.
    • Per obtenir imatges de Street View per a altres passos de la ruta, feu clic a Pas anterior o Pas següent al quadre inferior esquerre.
    • Per sortir de la previsualització, feu clic a Tanca Tanca a la part superior dreta.

Personalitzar una ruta

Evitar peatges i autopistes
  1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Indicacions Indicacions.
  3. Feu clic en un punt del mapa, escriviu una adreça o afegiu el nom d'un lloc.
  4. Trieu Opcions.
  5. Marqueu la casella situada al costat de "Peatges" o d'"Autopistes".
Canviar l'hora de sortida o d'arribada
Podeu canviar el dia i l'hora de la ruta per trobar la millor ruta abans de sortir, tenint en compte la situació del trànsit i l'horari del transport públic. Aquesta opció només funciona per a les rutes que tenen una destinació.
  1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Obteniu unes indicacions.
  3. Un cop hàgiu obtingut les indicacions, feu clic a Sortida ara.
  4. Per canviar el dia i l'hora del trajecte, seleccioneu Surt a les o Arriba a les.
Entendre com classifiquem les opcions de transport

Quan introduïu una destinació a Google Maps, us mostrem com podeu arribar-hi amb diferents mitjans de transport, com ara amb cotxe, amb bicicleta o a peu.

De vegades, les opcions de transport que us mostrem es classifiquen segons una combinació de factors objectius dissenyats per ajudar-vos a trobar informació rellevant i útil. Aquests factors poden ser, entre d'altres, la durada, la distància, el preu, la vostra preferència de mitjà o la rellevància d'un mitjà per a la vostra consulta. Generalment, els més importants són la vostra preferència de mitjà, la durada dels trajectes i, de vegades, el preu.

Sempre que estigui disponible, també us mostrem altres serveis de mobilitat, com ara transport públic, lloguer d'escúters o de bicicletes, i serveis de transport en vehicles. Aquests serveis de mobilitat els proporcionen tercers que han fet públiques les seves dades de transport o que tenen un acord de partner amb nosaltres. Les col·laboracions o les relacions empresarials que puguem tenir amb qualsevol proveïdor de serveis de transport no influeixen en la classificació d'aquests serveis.