Osallistu yhteisöhaasteeseen Google Maps ‐sovelluksessa

Osallistumalla yhteisöhaasteisiin Google Maps ‐sovelluksessa voit tukea paikallisia yrityksiä, kertoa mielipiteesi suosikkipaikoistasi ja ansaita bonuspisteitä. Yhteisöhaasteet löydät Postaa-välilehdeltä.

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain tietyissä maissa.

Osallistu yhteisöhaasteeseen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta alareunasta Postaa.
  3. Kun löydät Yhteisöhaaste-osion, valitse Näin se toimii.
  4. Voit osallistua paikalliseen haasteeseen napauttamalla Liity mukaan.

Postaa yhteisöhaasteessa

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Jatka vierailuja suosikkipaikoissasi.
  3. Valmistele yhteisöhaasteen sivulla näkyviä paikkoja koskeva postaus. Haasteen tyypistä riippuen voit lisätä valokuvia, arvioita tai arvosteluja tai jopa ehdottaa muokkausta.

Vinkki: Voit ansaita pisteitä jokaisesta postauksesta. Jos saavutat tavoitteen haasteen aikana, voit ansaita bonuspisteitä. Lue lisää pisteistä, tasoista ja merkeistä.

Löydä postauksesi uusimmassa yhteisöhaasteessa

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps puhelimella tai tabletilla.
  2. Napauta alareunasta Postaa.
  3. Valitse Haaste suoritettu ‐kortilta Katso lisäämäsi sisältö.

Vinkki: Kun viimeisin yhteisöhaaste on päättynyt, näet yhteenvedon postauksistasi viikon ajan.

Lue lisää yhteisön tavoitteista

• Saat ilmoituksen, kun yhteisö saavuttaa tavoitteen yhdessä.
  • Jos postauksesi auttavat yhteisöä saavuttamaan tavoitteen, saat palkinnon.
  • Jos postauksesi auttoivat yhteisöä saavuttamaan aiemman tavoitteen, et saa palkintoa nykyisestä.
  • Voit lunastaa palkintosi tavoitteen saavuttamisen jälkeen milloin tahansa mutta kuitenkin viikon sisällä haasteen päättymisestä.