Deltag i en udfordring til fællesskabet i Google Maps-appen

Du kan deltage i fællesskabets udfordringer for at støtte lokale virksomheder, dele din mening om de steder, du holder af, og derefter optjene bonuspoint i Google Maps-appen. Hvis der er en fællesskabsudfordring til dig, kan du finde den på fanen Bidrag.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte lande.

Deltag i en udfordring til fællesskabet

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag nederst.
  3. Tryk på Se, hvordan det fungerer, når du har fundet sektionen "Udfordring til fællesskabet".
  4. Tryk på Deltag sammen med andre for at deltage i den lokale udfordring.

Bidrag til en fællesskabsudfordring

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Fortsæt med at besøge dine yndlingssteder.
  3. Du kan forberede et indlæg til steder, der vises på siden med udfordringer til fællesskabet. Alt efter udfordringens type kan du tilføje billeder, bedømmelser, anmeldelser eller endda foreslå ændringer.

Tip! Du kan optjene point for hvert opslag. Når du når en milepæl under en udfordring, kan du optjene bonuspoint. Få flere oplysninger om point, niveauer og badges.

Find dine bidrag til den seneste udfordring til fællesskabet

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Bidrag nederst.
  3. Tryk på Se bidrag på kortet "Fuldført udfordring".

Tip! Når den seneste udfordring til fællesskabet er slut, kan du se en oversigt over dine personlige bidrag i op til en uge.

Få flere oplysninger om milepæle for fællesskabet

• Du får besked, når hele fællesskabet når en milepæl.
  • Hvis dine bidrag har hjulpet fællesskabet med at nå milepælen, modtager du en bonus.
  • Hvis dine bidrag hjalp fællesskabet med at nå en tidligere milepæl, modtager du ikke en bonus for den aktuelle milepæl.
  • Du kan gøre krav på din bonus når som helst, efter fællesskabet har nået en milepæl, du har bidraget til, og op til en uge efter, at udfordringen er afsluttet.