Bli med i en fellesskapsutfordring i Google Maps-appen

Du kan bli med i felleskapsutfordringer for å støtte lokale bedrifter, dele erfaringene dine fra stedene du liker, og deretter tjene bonuspoeng i Google Maps-appen. Hvis det finnes en felleskapsutfordring for deg, finner du den på Bidra-fanen.

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i enkelte land.

Bli med i en fellesskapsutfordring

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Bidra nederst.
  3. Når du har funnet «Fellesskapsutfordring»-delen, trykker du på Kom i gang.

Bidra til en fellesskapsutfordring

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Legg til kvalifiserte steder i utfordringen på én av disse måtene:
    • Fortsett med å besøke favorittstedene dine.
    • Trykk på Søk under «Velg et sted» på siden for fellesskapsutfordringer.
  3. Lag innlegg for steder som vises på «fellesskapsutfordring»-siden.
    • Avhengig av typen utfordring kan du legge til bilder, vurderinger, anmeldelser eller til og med foreslå endringer.

Tips: Du kan få poeng for hvert innlegg. Når du når milepæler i utfordringene, kan du tjene bonuspoeng. Finn ut mer om poeng, nivåer og merker.

Finn bidragene dine til den nyeste felleskapsutfordringen

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Bidra nederst.
  3. Trykk på Se bidrag på «Utfordring fullført»-kortet.

Tips: Når den nyeste fellesskapsutfordringen er over, kan du se et sammendrag av de personlige bidragene dine i opptil en uke etterpå.