Paikkoihin liittyvien videoiden etsiminen ja katsominen Google Mapsissa

Joidenkin paikkojen Google Maps ‑tiedoissa näkyy kuvien lisäksi myös YouTube-videoita.

Näin voit etsiä ja katsoa videoita paikoista Google Mapsissa:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps puhelimella tai tabletilla.
  2. Hae paikkaa yläreunasta.
  3. Selaa paikan tietojen yläosassa näkyviä kuvia pyyhkäisemällä niitä vasemmalle.
  4. Jos löydät YouTube-videon, se toistetaan automaattisesti.
    Vinkki: Voit avata videon koko näytölle napauttamalla sitä.

YouTube-videoiden poistaminen Google Mapsista

Jos YouTube-videosi näkyy Google Mapsissa ja haluat, että se poistetaan, tee näin:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Valitse videon vierestä Tiedot .
  4. Valitse ylhäältä Näytä lisää.
  5. Poista Salli upotus ‐kohdan valinta ja sitten valitse Tallenna.