Find og se videoer af steder på Google Maps

Google Maps viser YouTube-videoer sammen med billeder på nogle virksomhedsprofiler for at give flere oplysninger om bestemte steder.

Sådan finder og ser du videoer af steder på Google Maps:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din telefon eller tablet.
  2. Søg efter et sted øverst.
  3. Stryg til venstre gennem billederne øverst på virksomhedsprofilen.
  4. Hvis du finder en YouTube-video, afspilles den automatisk.
    Tip! Hvis du vil åbne den i fuld skærm, skal du trykke på den.

Fjern dine YouTube-videoer fra Google Maps

Hvis din YouTube-video vises på Google Maps, og du gerne vil have den fjernet, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold på menuen til venstre.
  3. Vælg Info ud for den video, du vil administrere.
  4. Vælg Vis mere øverst.
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Tillad indlejring" og derefter, og vælg Gem.