Få notifikationer om Lokationsdeling

Hvis en person deler sin placering med dig, kan du tilføje notifikationer om Lokationsdeling for at få besked, når vedkommende ankommer til eller forlader en bestemt placering, f.eks. hjem eller arbejde.

Du kan til enhver tid stoppe med at dele din placering eller slå disse notifikationer fra. Notifikationerne stopper, når lokationsdeling stopper. Notifikationer om lokationsdeling er ikke tilgængelige for visse konti og deling via links.

Hvis du vil modtage notifikationer om Lokationsdeling, skal du slå Google Maps-notifikationer til.

Tilføj en notifikation om Lokationsdeling

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dit forbogstav Kontocirkel og derefter Placeringsdeling.
  3. Tryk på profilen for en person, som deler sin placering med dig.
  4. Tryk på Tilføj i sektionen "Notifikationer".
  5. Vælg en adresse under "Vælg en placering", eller klik på Tilføj placering Tilføj.
  6. Hvis du vil vælge en ny placering, skal du angive en adresse i søgefeltet eller klikke på Vælg på kortet.
  7. Du kan angive placeringen ved at bevæge din finger hen over skærmen.
  8. Klik på Udfør.
  9. Vælg, hvornår du vil modtage notifikationen:
    • Hver gang vedkommende ankommer til stedet: For at modtage en notifikation, når vedkommende ankommer til den angivne placering.
    • Hver gang vedkommende forlader stedet: For at modtage en notifikation, når vedkommende forlader den angivne placering.
  10. Klik på Gem.

Den person, der deler sin placering med dig, modtager en mail om, at du har tilføjet denne notifikation. Hvis vedkommende har Google Maps-notifikationer slået til, modtager han eller hun også en push-notifikation.

Du kan tilføje op til 5 notifikationer om Lokationsdeling for hver person, der deler sin placering med dig.

Slå en notifikation for Lokationsdeling fra

Hvis nogen har tilføjet en notifikation for at få besked, når du ankommer til eller forlader et bestemt sted, kan du slå den fra. Dette deaktiverer også eventuelle eksisterende notifikationer, som vedkommende har tilføjet. Vedkommende vil ikke få besked om, at du har deaktiveret notifikationer, og du kan fortsætte med at dele din lokation med vedkommende. Notifikationer forbliver slået fra, indtil du slår dem til igen, også selvom delingen stopper og starter igen. Disse notifikationer stopper automatisk, når du stopper med at dele din lokation.

1. Gå til https://myaccount.google.com/locationsharing.
  2. Deaktiver "Tillad notifikationer for Placeringsdeling".

Fejlfinding af notifikationer for Lokationsdeling

Hvis notifikationer om Lokationsdeling ikke er tilgængelige for dig, kan du tjekke følgende: