Rebre notificacions de Compartició d'ubicació

Quan una persona comparteix la seva ubicació amb el vostre compte, podeu afegir notificacions de Compartició d'ubicació per saber quan arriba a una ubicació concreta o en marxa, com ara casa seva o la feina.

Podeu deixar de compartir la vostra ubicació o desactivar aquestes notificacions en qualsevol moment. Les notificacions s'aturen quan la compartició d'ubicació s'atura. Les notificacions de Compartició d'ubicació no estan disponibles per a determinats comptes ni per a la compartició mitjançant enllaços.

Per rebre notificacions de Compartició d'ubicació, activeu les notificacions de Google Maps.

Afegir una notificació de Compartició d'ubicació

1. Al telèfon o a la tauleta, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació.
  3. Toqueu el perfil d'una persona que comparteixi la seva ubicació amb el vostre compte.
  4. A la secció "Notificacions", toqueu Afegeix .
  5. A "Tria una ubicació", seleccioneu una adreça o feu clic a Afegeix una ubicació Afegeix.
  6. Per triar una ubicació nova, introduïu una adreça a la barra de cerca o feu clic a Tria un lloc al mapa.
  7. Per definir la ubicació, moveu el dit per la pantalla.
  8. Feu clic a Fet.
  9. Trieu quan voleu rebre la notificació:
    • Cada cop que arribi: per rebre una notificació quan la persona arribi a la ubicació especificada.
    • Cada cop que marxi: per rebre una notificació quan la persona marxi de la ubicació especificada.
  10. Feu clic a Desa.

La persona que comparteix la seva ubicació amb el vostre compte rebrà un correu electrònic en què se l'informarà que heu afegit aquesta notificació. Si té les notificacions de Google Maps activades, també rebrà una notificació automàtica.

Podeu afegir fins a cinc notificacions de Compartició d'ubicació per a cada persona que comparteixi la seva ubicació amb el vostre compte.

Desactivar una notificació de Compartició d'ubicació

Si algú ha afegit una notificació per saber quan arribeu a una ubicació concreta o en marxeu, la podeu desactivar. També es desactivaran totes les notificacions existents que aquesta persona hagi afegit. No se l'avisarà que heu desactivat les notificacions i podreu continuar compartint-hi la ubicació. Les notificacions continuaran estant desactivades fins que torneu a activar-les, encara que s'aturi la compartició i es torni a iniciar. Cada vegada que deixeu de compartir la ubicació, aquestes notificacions s'aturaran automàticament.

1. Aneu a https://myaccount.google.com/locationsharing.
  2. Desactiveu l'opció "Permet les notificacions de Compartició d'ubicació".

Resoldre problemes relacionats amb les notificacions de Compartició d'ubicació

Si no teniu disponibles les notificacions de Compartició d'ubicació, comproveu el següent:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda