Spela musik medan du navigerar

Du kan spela upp, pausa, hoppa över låtar och byta musik utan att minimera navigeringen i Google Maps.

Viktigt! Den här funktionen är inte tillgänglig på alla platser.

Tips! Navigeringen fungerar med Apple Music och Spotify.

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Inställningar Settings följt av Navigering följt av Visa kontroller för medieuppspelning.
  3. Välj en medieapp följt av Nästa följt av OK.
  4. Du kan ändra medieinställningarna genom att trycka på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Inställningar Settings följt av Navigering följt av Musikuppspelningskontroller.
  5. Kontroller för mediespelaren du har valt visas längst ned på skärmen i Google Maps-navigeringen.

Välja en standardmusiktjänst med Google Assistent

Du kan välja vilken musikstreamingtjänst som ska väljas som standard när du använder Google Assistent medan du navigerar.

1. Öppna Google Assistent-appen Maps på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på din profilbild eller initial högst upp till höger Kontocirkel följt avTjänster följt av Musik.
  3. Välj en musiktjänst. För vissa tjänster kan du bli ombedd att logga in på ditt konto.

Läs mer om hur du använder din musiktjänst med Google Assistent.