Spela musik medan du navigerar

Du kan spela upp, pausa, hoppa över låtar och byta musik utan att minimera navigeringen i Google Maps.

Viktigt! Den här funktionen är inte tillgänglig på alla platser.

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Inställningar Settings följt av Navigeringsinställningar följt av Visa kontroller för medieuppspelning.
  3. Välj en medieapp följt av Nästa  följt av OK.
  4. Du kan ändra dina medieinställningar genom att trycka på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Inställningar Settings följt av Navigeringsinställningar följt av Musikuppspelningskontroller.
  5. Kontroller för mediespelaren du har valt visas längst ned på skärmen i Google Maps-navigeringen.

Välja en standardmusiktjänst med Google Assistent

Du kan välja vilken musikstreamingtjänst som ska väljas som standard när du använder Google Assistent medan du navigerar.

1. Säg ”Hey Google, öppna inställningarna för assistenten” på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Musik under Populära inställningar.
  3. Välj en musiktjänst. För vissa tjänster kan du bli ombedd att logga in på ditt konto.

Läs mer om hur du använder din musiktjänst med Google Assistent.