Spill av musikk mens du navigerer

Du kan spille av musikk, sette musikken på pause, hoppe over sanger og bytte musikk uten å minimere Google Maps-navigasjonen.

Viktig: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig overalt.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen og så Innstillinger Settings og så Navigasjonsinnstillinger og så Vis kontroller for medieavspilling.
  3. Velg ønsket medieapp og så Neste og så OK.
  4. For å endre medieinnstillingene, trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen og såInnstillinger Settings og så Navigasjonsinnstillinger og så Kontroller for musikkavspilling.
  5. Kontrollene for medieavspilleren du har valgt, vises nederst på skjermen i Google Maps-navigasjonen.

Velg standard musikktjeneste med Google-assistenten

Du kan velge tjenesten du foretrekker å strømme musikk via, som standard musikkilde når du bruker Google-assistenten under navigering.

1. På Android-enheter kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Populære innstillinger», og trykk på Musikk.
  3. Velg ønsket musikktjeneste. For enkelte tjenester kan du bli bedt om å logge på kontoen din.

Finn ut hvordan du bruker musikktjenesten med Google-assistenten.