Muziek afspelen tijdens het navigeren

Je kunt muziek afspelen, onderbreken, overslaan en wijzigen zonder de navigatie in Google Maps te minimaliseren.

Belangrijk: Deze functie is niet op alle locaties beschikbaar.

Tip: Navigatie werkt met Apple Music en Spotify.

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Instellingen Settings en dan Navigatie en dan Bedieningselementen voor media afspelen tonen.
  3. Kies een media-app en dan Volgende en dan OK.
  4. Als je je media-instellingen wilt wijzigen, tik je op je profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Instellingen Settings en dan Navigatie en dan App voor het afspelen van muziek.
  5. Je ziet de bedieningselementen voor de mediaspeler die je hebt gekozen onderaan het scherm staan in de navigatiemodus van Google Maps.

Je standaard muziekservice kiezen met de Google Assistent

Je kunt de gewenste muziekstreamingservice selecteren als je standaard muziekbron als je de Google Assistent tijdens het navigeren gebruikt.

1. Open de Google Assistent-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Services en dan Muziek.
  3. Kies een muziekservice. Voor sommige services wordt je misschien gevraagd in te loggen op je account.

Meer informatie over het gebruik van je muziekservice met de Google Assistent