Musiikin toistaminen navigoinnin aikana

Voit toistaa musiikkia, keskeyttää toiston sekä ohittaa ja vaihtaa kappaleita pienentämättä Google Maps ‑navigointinäkymää.

Tärkeää: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa paikoissa.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Tiliympyrä ja sitten Asetukset Settings ja sitten Navigointiasetukset ja sitten Näytä median toiston ohjaimet.
  3. Valitse mediasovellus ja sitten Seuraava ja sitten OK.
  4. Jos haluat muuttaa media-asetuksia, napauta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Tiliympyrä ja sittenAsetukset Settings ja sitten Navigointiasetukset ja sitten Musiikin toiston ohjaimet.
  5. Valitsemasi mediasoittimen ohjaimet näkyvät Google Maps ‑navigointinäkymän alareunassa.

Oletusmusiikkipalvelun valitseminen Google Assistantilla

Voit valita haluamasi musiikin striimauspalvelun oletusarvoiseksi musiikin lähteeksi, kun käytät Google Assistantia navigoinnin aikana.

1. Sano Android-puhelimelle tai ‑tabletille "Ok Google, open Assistant settings" (Ok Google, avaa Assistantin asetukset).
  2. Napauta Suositut asetukset ‑kohdasta Musiikki.
  3. Valitse musiikkipalvelu. Joidenkin palveluiden kohdalla sinua voidaan pyytää kirjautumaan tilillesi.

Lue lisää musiikkipalvelun käyttämisestä Google Assistantilla.