Afspil musik, mens du navigerer

Du kan afspille musik, sætte numre på pause, springe numre over og skifte musik uden at minimere navigationen i Google Maps.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig alle steder.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Navigationsindstillinger og derefter Vis mediestyring.
  3. Vælg en medieapp og derefter Næste og derefter OK.
  4. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Kontocirkel og derefterIndstillinger Settings og derefter Navigationsindstillinger og derefter Mediestyring (musik) for at ændre dine medieindstillinger.
  5. Styringselementerne til den valgte medieafspiller bliver vist nederst på skærmen i Google Maps-navigationen.

Vælg din standardmusiktjeneste med Google Assistent

Du kan gøre din foretrukne musikstreamingtjeneste til din standardmusikkilde, hvis du benytter Google Assistent, mens du bruger navigation.

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Musik under "Populære indstillinger".
  3. Vælg en musiktjeneste. Nogle tjenester kræver muligvis, at du logger ind på din konto.

Se, hvordan du bruger din musiktjeneste sammen med Google Assistent.