Solucionar problemes relacionats amb la navegació per veu

Quan utilitzeu la navegació per anar a un lloc, podeu sentir les indicacions de veu. Obteniu informació sobre com podeu solucionar problemes relacionats amb la navegació per veu als dispositius mòbils.

Pas 1: activeu el so del dispositiu

• Comproveu que el volum del telèfon o de la tauleta no estigui silenciat. Un cop hàgiu iniciat la navegació, apugeu el volum.

Pas 2: comproveu que el so estigui activat a l'aplicació Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Inicieu la navegació.
  3. A la part superior dreta, veureu la icona So So. Si no la veieu, toqueu Silencia Silencia i després So So. Google Maps hauria de començar a parlar.

Pas 3: apugeu el volum a l'aplicació Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Settings i, a continuació, Configuració de la navegació i, a continuació, Volum de la veu.
  3. Trieu Alt.

Pas 4: trieu els altaveus que vulgueu utilitzar

1. Al telèfon o a la tauleta, activeu el Bluetooth.
  2. Vinculeu el telèfon o la tauleta amb el cotxe.
  3. Trieu la font Bluetooth al sistema d'àudio del cotxe.
  4. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  5. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Settings i, a continuació, Configuració de la navegació.
  6. Trieu una opció:
    • Per sentir la navegació pels altaveus del cotxe, activeu Reprodueix la veu per Bluetooth.
    • Per sentir la navegació pels altaveus del telèfon o de la tauleta, desactiveu Reprodueix la veu per Bluetooth.
      • Notes:
        • A la versió 9.13 i en versions posteriors de Google Maps per a Android, podeu reproduir un so de prova. Per reproduir un so de prova, obriu l'aplicació Google Maps Maps i, a continuació, la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Settings i, a continuació, Configuració de la navegació i, a continuació, Reprodueix so de prova. Sentireu aquest missatge: "Les indicacions de veu sonaran així quan naveguis amb Google Maps".
        • Si voleu carregar el telèfon o la tauleta, utilitzeu un cable USB només de càrrega o un adaptador de corrent. Connecteu-lo a una presa de corrent o al punt de càrrega de l'encenedor.

Pas 5: baixeu les indicacions de veu

• De vegades, les indicacions de veu no es baixen al telèfon o a la tauleta o bé s'han d'actualitzar. Si és el cas, es reprodueix un so en lloc de les indicacions.
    1. Comproveu que teniu connexió a Internet. Si la connexió és bona, les indicacions de veu es baixaran més ràpidament.
    2. Obteniu indicacions.
    3. Utilitzeu l'aplicació Google Maps tal com feu habitualment. Les indicacions de veu es baixen mentre teniu oberta l'aplicació.
    4. Un cop baixades, quan navegueu cap a un lloc, en comptes d'un so sentireu les indicacions.