Få veibeskrivelser for scootere og motorsykler

Du kan få enklere trinn når du kjører på motorsykkel eller scooter, ved å bytte til veibeskrivelser for tohjulinger.

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på mobilenheter og på begrensede steder.

I slike veibeskrivelser blir du vist ruter som går utenom veier der tohjulinger ikke tillates. Du kan bli ledet mot snarveier langs smalere sideveier.

1. Søk etter ønsket destinasjon, eller trykk på den på kartet.
  2. Trykk på Veibeskrivelse Veibeskrivelse nederst til venstre.
  3. Trykk på Tohjuling Tohjuling og så Start.

Se de neste svingene

Før du starter turen, kan du se de neste svingene og avkjørslene du skal ta, på nært hold.

1. Trykk på Trinn i bunnteksten.
  2. Trykk på ønsket trinn.

Legg til stopp

1. Trykk hvor som helst på kartet.
  2. Trykk på et landemerke.
  3. Trykk på Legg til et stopp.