Skoottereita ja moottoripyöriä koskevat reittiohjeet

Jos haluat pelkistetyt reittiohjeet moottoripyörälle tai skootterille, siirry kaksipyöräisten reittiohjeisiin.

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä ainoastaan mobiililaitteilla ja vain tietyissä sijainneissa.

Nämä reittiohjeet kulkevat vain sellaisten teiden kautta, joilla saa ajaa kaksipyöräisillä. Sinut saatetaan ohjata kulkemaan kapeiden sivuteiden kautta kulkevien oikopolkujen kautta.

1. Hae määränpäätä tai napauta sitä kartalta.
  2. Napauta vasemmasta alakulmasta ReittiohjeetReittiohjeet.
  3. Napauta Kaksipyöräinen Kaksipyöräinen ja sitten Aloita.

Reitin vaiheet

Voit tutkia reitin vaiheita ennen matkan aloittamista.

1. Napauta alareunasta Vaiheet.
  2. Napauta haluamaasi vaihetta.

Pysähdyksen lisääminen

1. Napauta mitä tahansa kohtaa kartalta.
  2. Napauta haluamaasi maamerkkiä.
  3. Napauta Lisää pysähdys.