Få rutevejledning for scootere og motorcykler

Skift til rutevejledning for tohjulede motorkøretøjer, hvis du kører på motorcykel eller scooter.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på mobilenheder og udvalgte steder.

Med denne type rutevejledning bliver du ledt uden om veje, hvor tohjulede motorkøretøjer ikke er tilladt. Du bliver muligvis ledt ud på smallere sideveje for at skyde genvej.

1. Søg efter den ønskede destination, eller tryk på den på kortet.
  2. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til venstre.
  3. Tryk på Tohjulet motorkøretøj På tohjulet motorkøretøj og derefter Start.

Se de næste sving eller afkørsler

Du kan zoome ind på de første par sving eller afkørsler, inden du starter rejsen.

1. Tryk på Trin i sidefoden.
  2. Tryk på et bestemt trin.

Tilføj et stop

1. Tryk et vilkårligt sted på kortet.
  2. Tryk på et vartegn.
  3. Tryk på Tilføj stop.