Obtenir indicacions per a escúters i motocicletes

Per obtenir indicacions senzilles per anar amb motocicleta o escúter, canvieu a les indicacions per arribar amb un vehicle de dues rodes.

Important: aquesta funció només està disponible per a dispositius mòbils i en ubicacions limitades.

Aquestes indicacions us mostren rutes en què no es permeten els vehicles de dues rodes i pot ser que se us indiquin dreceres per vies secundàries més estretes.

1. Cerqueu una destinació o toqueu-la al mapa.
  2. A la part inferior esquerra, toqueu Indicacions Indicacions.
  3. Toqueu Vehicle de dues rodesMotocicleta i després Inicia.

Consultar els girs següents

Abans d'iniciar un trajecte, podeu consultar de prop els girs que haureu de fer.

1. Al peu de pàgina que hi ha a la part inferior, toqueu Passos.
  2. Toqueu un pas concret.

Afegir una parada

1. Toqueu qualsevol lloc del mapa.
  2. Toqueu un punt de referència.
  3. Toqueu Afegeix una parada.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google