Ruuhkaisten alueiden tiedot Google Mapsissa

Selvitä Google Mapsin avulla, milloin esimerkiksi tietyssä kaupunginosassa tai tietyillä kaduilla on tavallista ruuhkaisempaa. Näin voit välttää ruuhkaisia alueita tai ajoittaa käyntisi sopivaan ajankohtaan.

Milloin ruuhkaiset alueet näkyvät?

Kun avaat sovelluksen, ruuhkahuippua lähestyvä alue näkyy Google Mapsissa korostettuna. Kun napautat Ruuhkainen alue ‐tunnistetta, näkyviin tulee kaavio, josta näet, miten ruuhkaista alueella on eri vuorokaudenaikoina. Näet samalla luettelon alueella olevista ravintoloista, kaupoista ja virkistyspaikoista (esimerkiksi museoista). Sinun on ehkä zoomattava lähemmäs, jotta näet ruuhkaisuustiedot.

Näin alueen ruuhkaisuus lasketaan

Määritämme tietyn alueen ruuhkaisuuden yhdistelemällä alueella olevien paikkojen (esim. kauppojen, ravintoloiden, puistojen ja kahviloiden) ruuhkaisuustrendejä. Nämä trendit osoittavat, kuinka ruuhkaista tietyllä alueella yleensä on. Kun alue lähestyy ruuhkahuippua tai on ruuhkaisimmillaan, se näkyy Google Mapsissa "ruuhkaisena alueena". Haluamme huolehtia käyttäjien yksityisyydestä, joten järjestelmämme eivät laske asuinpaikkojen (esimerkiksi talon tai huoneiston) ruuhkaisuustietoja.

Suosittujen aikojen, odotusaikojen ja käynnin keston selvittämiseksi Google käyttää sellaisten käyttäjien koottua ja anonymisoitua dataa, jotka ovat ottaneet Google-sijaintihistorian käyttöön. Yrityksen suositut ajat, odotusajat ja käynnin kesto näkyvät, jos kyseiset käyttäjät käyvät yrityksessä riittävästi. Et voi lisätä näitä tietoja toimipaikkatietoihisi manuaalisesti. Tiedot näkyvät vain, jos Googlella on riittävästi yritystä koskevaa käyntidataa.

Käytämme differentiaalista yksityisyyttä varmistaaksemme, että sinua ei voi tunnistaa ruuhkaisuusdatan avulla. Jos järjestelmissämme ei ole riittävästi tietoa tarkkaa ja anonyymiä ruuhkaisuussuositusta varten, emme julkaise sitä. Siksi et välttämättä näe aina tietyn alueen ruuhkaisuustietoja.

Näin alue määritetään

"Kiinnostavat alueet" eli kaupalliset alueet, joiden tiedetään tarjoavan paljon toimintaa ja tekemistä, näkyvät jo nyt Google Maps ‑kartalla. Laskemme alueen ruuhkaisuuden yhdistämällä liveruuhkaisuustrendejä eri paikoista, kuten kaupoista, ravintoloista, puistoista ja kahviloista, ja määritämme näin alueen ruuhkaisuuden yleisellä tasolla. Kun alue lähestyy ruuhkahuippua tai on ruuhkaisimmillaan, se näkyy Google Mapsissa "ruuhkaisena alueena".

Tärkeää

Käytössämme on useita suojaustoimia, joilla pyrimme huolehtimaan yhteisöjen turvallisuudesta:

• Alueen ruuhkaisuus ei koskaan paljasta henkilön tarkkaa sijaintia. Käytämme differentiaalista yksityisyyttä. Tämän edistyksellisen tekniikan avulla voimme varmistaa, että kaikki data on anonyymiä, turvallista ja yksityistä.
  • Emme koskaan julkaise tietyllä alueella olevien ihmisten kokonaismäärää. Sen sijaan korostamme alueen vain, kun se on ruuhkainen sen omaan viimeaikaiseen ruuhkaisuuteen verrattuna.
  • Ruuhkaisuus näkyy koko ennalta määritetyllä "kiinnostavalla alueella". Näillä alueilla ei koskaan näy tarkasti sitä, missä kohtaa aluetta on ihmisjoukko.
  • Emme laske asuinpaikkojen (esim. talojen tai huoneistojen) ruuhkaisuutta.